CinemaKlub

Így néz ki Jake Gyllenhaal Pókember ellenfeleként!

rtl.hurtl.hu

2018. október 1. 15:29

Bár hivatalosan sosem erősítették meg, hogy Jake Gyllenhaal játssza majd Mysteriót a közelgő Pókember: Far from home-ban, az alábbi forgatási felvételek után nehéz lenne letagadni a dolgot.

Javában forog a Marvel berkein belül készülő második Pókember mozi, ami itthon a Pókember: Idegenben (Spider-man: Far from Home) címet viseli. Bár a történetről még nem sokat tudunk, annyi már biztos, hogy Peter Parker ezúttal Európába látogat majd el, hogy elcsépeljen néhány gonosztevőt.

Arról már korábban is szó esett, hogy a film fő ellenlábasát Jake Gyllenhaal (Éjjeli féreg, Perzsia hercege) alakíthatja, és azt is tudni véljük, hogy a színész Mysterio búrájába bőrébe bújik majd. És bár hivatalos bejelentésre még mindig nem került sor ezeket az infókat illetően, az alábbi Csehországban készített forgatási felvételek után elég nehéz lenne elhinni, hogy Gyllenhaal mást alakít:
 


Mysterio először 1964-ben az The Amazing Spider-Man képregény 13. számában jelent meg. Quentin Beck hollywoodi kaszkadőr és a speciális effektek szakértője, aki miután nem kapta meg az általa vágyott elismerést a munkájában, találmányait inkább a bűnözői karrierje építésére használta fel. Mysterio az általa fejlesztett hologram projektorok segítségével képes bármilyen illúziót létrehozni, ezzel összezavarva ellenfeleit, emellett pedig hallucinogén gázokat is alkalmaz, melyektől ikonikus üvegbúrára hajazó sisakja védi.

A Pókember: Idegenben premierje 2019. júliusában várható.

Forrás: Twitter
#CinemaKlub#pókember#jake gyllenhaal#képregény#gonosz

Címlapról ajánljuk