CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (09.25.)

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 25. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Ismeretlen férfi

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) súlyos autóbalesetet szenved Berlinben. A kómából magához térve meglepve tapasztalja, hogy a felesége nem ismeri fel, és egy ismeretlen férfi (Aidan Quinn) elfoglalta az életét. Miután a hatóságok nem hisznek neki, Harris kénytelen a maga kezébe venni a nyomozást. Az egyetlen dolog, amin elindulhat, a taxi, amellyel balesetet szenvedett. A sofőr, Gina (Diane Krueger) segít neki kideríteni az igazságot, ami nagy meglepetéseket tartogat Harris számára.

Mikor?

Film+ 21:00
 

A martfűi rém

Megölik a martfűi cipőgyár egyik munkásnőjét, amiért gyorsan elítélik a lány korábbi udvarlóját (Jászberényi Gábor). Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban a vezetés mindent elkövet, hogy jó képet fessen az ország közbiztonságról, így nem létezhetnek sorozatgyilkosok. Bóta nyomozónak (Anger Zsolt) és a fiatal ügyésznek (Bárnai Péter) minden kitartására szüksége lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját (Hajduk Gábor).

Mikor?

Film+ 23:20

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk