CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08.23.)

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 23. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni! Sőt, most az RTL Moston is filmezhetsz!

John Wick: Második felvonás

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét támogassa őt. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Kémvadászok: A szolgálat kötelez

Amikor terrorista Qasim (Elyes Gabel) megszökik MI5 őrizetéből, a legendás ügynököt Harry Pearce-t (Peter Firth) okolják érte. A kegyvesztett és lemondásra kényszerült Harry egy éjjel a Temzébe veti magát. Az eset után az MI5-t átszervezik. Ugyanakkor az exügynök, Will Holloway (Kit Harington) visszatér Moszkvából, hogy kiderítse, igaz-e az a sejtés, hogy Harry nem halt meg. Miközben Qasim támadást készít elő Londonban, Willnek döntenie kell, hogy beáldozza Harryt, vagy mindent kockára téve megbízik a bukott ügynökben, aki egyszer már elárulta.

Mikor?

Film+ 23:25

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk