CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (07.30.)

rtl.hurtl.hu

2018. július 30. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni! Sőt, most az RTL Moston is filmezhetsz!

Mélytengeri pokol

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét, Feliciát (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten kell felügyelnie a munkálatokat. Amikor az olajcég egyik befolyásos embere, Vidrine (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Ha ölni kell

Egy amerikai kisvárosban két férfi brutálisan megerőszakolja egy munkás tízéves kislányát. A feldühödött apa (Samuel L. Jackson) lelövi a gyilkosokat, és börtönbe kerül. Az eset felkorbácsolja az indulatokat, és a vádlott fiatal ügyvédje, Jake (Matthew McConaughey) hamar rádöbben, milyen veszélyes ügybe nyúlt. Következetesen kitart azonban álláspontja mellett még akkor is, ha ezzel családja, munkatársai és saját életét veszélyezteti. Jake és segítőtársa, Ellen Roark (Sandra Bullock) szembeszáll a rafinált, minden hájjal megkent ügyésszel, Rufus Buckleyvel (Kevin Spacey) is...
Kérdés: mit tehet a törvény embere a megosztott és előítéletektől terhes délen olyan körülmények között, amikor a megölt két gazember fehér volt, a vádlott pedig fekete.

Mikor?

Film+ 23:00

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk