CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07.29.)

rtl.hurtl.hu

2018. július 29. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni! Sőt, most az RTL Moston is filmezhetsz!

A paripa

Penny Chenery (Diane Lane) élete gyökeresen megváltozik, amikor át kell vennie a család istállójának az irányítását. Nem sokat ért a lovakhoz és a lóversenyzéshez, de egész egyszerűen megbabonázza egy gyönyörű paripa. Ettől fogva mindent hajlandó kockára tenni, hogy bajnokot neveljen a lóból. Felfogadja a veterán trénert, Lucien Laurint (John Malkovich), aki megtanítja a versenyzés minden fortélyára.

Mikor?

RTL Klub 15:15
 

A hobbit - Váratlan utazás

Zsákos Bilbó (Martin Freeman) még nem is sejti, milyen kalandos utazásba rángatja bele barátja, Szürke Gandalf (Ian McKellen). A két jó barát tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal (Richard Armitage) együtt megpróbálják visszaszerezni az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Útjuk veszélyes koboldok, orkok, halálos vargok, óriáspókok, alakváltók és mágusok földjén át vezet. A Magányos Hegy útvesztőiben Bilbó találkozik Gollammal (Andy Serkis), aki örökre megváltoztatja az életét. Bilbónak minden furfangját latba kell vetnie az életéért és a gyűrűért, amely Gollammot cserben hagyta.

Mikor?

RTL Klub 20:05
 

Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres

Sandy (Catherine Zeta-Jones), a negyvenéves, kertvárosi anyuka a kisfia születésnapi videóját nézve döbben rá, hogy a férje megcsalja. Azonnal összecsomagol, és a két gyerekével együtt New Yorkba költözik. Sikerül állást találnia, de egy bébiszitterre van szüksége. Szerencsére a lakása alatti kávézóban megismerkedik az ott dolgozó Arammal, a huszonéves fiatalember elvállalja, hogy vigyáz a gyerekekre. A barátnője mindenáron össze akarja hozni Sandyt egy férfival. A szánalmas próbálkozások közepette Sandy rájön, hogy igazából a jóképű, kedves és megbízható Aram tetszik neki. Az érzés kölcsönös, de mi sülhet ki ebből?

Mikor?

RTLII 18:10
 

Megdönteni Hajnal Tímeát

Hajnal Tímea (Osvárt Andrea) gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél). A férfi hasonló cipőben jár. Ugyan az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Mikor?

RTLII 22:00
 

A csajok háborúja

 

 


Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját.

Mikor?

Cool 19:10
 

Csúcsformában 2.

A jó detektív sosem nyaral. A leállíthatatlan beszédű Carter nyomozó (Chris Tucker) meglátogatja Hongkongban régi cimboráját, Lee-t (Jackie Chan), és igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt túl lenni a lehető legtöbb nőn, bulin és egyéb kalandon. Csakhogy Lee éppen egy helyi maffiavezér nyomában van. Carter pihenését tehát megszakítja néhány hatalmas pofon, bandaháború, robbantásos merénylet, pénzhamisítás és a nyomukban loholó kigyúrt gorillahad.

Mikor?

Film+ 18:50
 

A nemzet aranya

Benjamin Franklin Gates (Cage) archeológus - családja hét korábbi generációjához hasonlóan - egy különös kincs megtalálására szenteli életét. A Gates család titkos legendája úgy tartja, hogy George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin Amerika Függetlenségi háborúja idején egy jelentős arany-tartalékot rejtett el „szűkösebb napokra”, és az arany rejtekhelyéhez az Alkotmány, valamint a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányaiban található titkos utalások vezetnek el. Gates-nek nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítéka arra, hogy a legendának bármilyen valóságalapja lenne, mégis teljes erőbedobással fog hozzá a titkos kód feltöréséhez és a kincs megtalálásához. Hamarosan azonban mások is értesülnek a kincsről, és megindul a hajtóvadászat...

Mikor?

Film+ 20:35

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk