CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (07.28.)

rtl.hurtl.hu

2018. július 28. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni! Sőt, most az RTL Moston is filmezhetsz!

Extralarge

Jack Costello, azaz közismertebb nevén Extralarge (Bud Spencer) magánnyomozó Miamiban, és nincs olyan ügy, ami kifogna rajta. Bár önmagában is nagy feltűnést kelt, újdonsült segédjével, a francia akcentusú Dumasszal kénytelenek egy merőben más stílusú nyomozást végezni. Ez a szokatlan stílus azonban nem mindenkinek tetszik.

Mikor?

RTL Klub 15:55
 

Merida, a bátor

Ősidők óta hősi csaták történetei és misztikus legendák járják be a titokzatos és zord Skót-felföldet. A bátor skót hercegkisasszony, Merida szembeszáll tradícióval, végzettel és egy ismeretlen fenevaddal, hogy bátorságával példát mutasson népének és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök között.

Mikor?

RTL Klub 20:00
 

Ölve vagy halva

Mason Storm (Steven Seagal) túl sokat tudott. A Los Angeles-i rendőrség büszkesége ezúttal meglehetősen messzire ment: aki ugyanis beleavatkozik a magas szintű politikai korrupció kétes üzelmeibe, az könnyen megégetheti magát. Stormot most több sebből vérezve, tekintélyes mennyiségű ólommal a testében szállítják kórházba. Mindenki úgy tudja, meghalt. Szinte a halálból – hét évig tartó kómából – tér vissza, hogy bosszút álljon és beteljesítse küldetését.

Mikor?

RTL Klub 21:45
 

Fogságban

Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában szabadon kell engednie. Ekkor Keller úgy dönt, maga ered a kislánya nyomába...

Mikor?

RTLII 20:00
 

A csajom apja ideges

 


Simon (Ashton Kutcher) egész életében nem gondolt még semmit komolyan, de most közel jár hozzá. Új barátnőjével, Theresával (Zoe Saldana) hosszú távra tervez, lehet, hogy hamarosan megkéri a kezét. De mielőtt az ember elvesz egy lányt, kénytelen alaposan megnézni az apját, aki eddig nem is sejtette, hogy féltett leánykája egy fehér sráccal kavar. Simon összeszedi minden bátorságát, és igyekszik elkápráztatni a családot. Persze semmi esélye. Egy rendes lányos apa eleve szívből utál minden udvarlót, de hogy a kiválasztott még fehér is legyen, akinek fogalma sincs a sportról, sőt talán állása sincs, azt már tűrhetetlen.

Mikor?

Cool 18:30
 

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét

 


Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja – kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

Mikor?

Cool 20:35
 

Trója

Parisz (Orlando Bloom), a trójai herceg elszereti és megszökteti Helénát (Diane Kruger) férjétől, Meneláosz (Brendan Gleeson) spártai királytól. Az eset az ókori Görögországban nem maradhatott megtorlás nélkül. Így hát Meneláosz bátyja, Agamemnón (Brian Cox), a nagyhatalmú mükénéi király azonnal hadba hívja a görög seregeket, hogy Trója ellen vonuljanak. Trója fellegvárát, amelyet még soha egyetlen sereg sem tudott bevenni, a bölcs Priamosz (Peter O'Toole) király irányítja és fia, a nagyszerű katona, Hektór (Eric Bana) herceg védelmezi. Hogy Trója győz, vagy elbukik, az egyetlen ember döntésén múlik: sikerül-e megnyerni a háborúnak Akhilleuszt (Brad Pitt), az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb harcosát?

Mikor?

Film+ 17:30
 

A Gyűrűk Ura - A király visszatér

Gandalf (Ian McKellen) Pipinnel (Billy Boyd) Gondorba vágtat, hogy Denethort (John Noble) felkészítse Sauron (Sala Baker) túlerejével szemben. Theoden király (Bernard Hill) összevonja seregeit Gondor segélyhívására. Aragorn (Viggo Mortensen) végül vállalja sorsát, és hű társaival harcba szólítja a hegyek közt élő holtakat. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. Frodo (Elijah Wood) és Samu (Sean Astin) a Hatalom gyűrűjével Mordor sötét útvesztőit járja. De minél közelebb kerülnek a Végzet-hegyéhez, Frodót annál jobban húzza a gyűrű szörnyű súlya. A világ sorsa egy apró hobbit kezében van, aki kétséges, hogy ellen tud állni a legnagyobbakat is legyőző kísértésnek.

Mikor?

Film+ 20:30

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló

Címlapról ajánljuk