CinemaKlub

Végre itt van a drámai „romkom”, amire vártunk?

rtl.hurtl.hu

2018. július 10. 16:51

Nagyon úgy tűnik, hogy idén novemberben több könnyes-szerelmes alkotás is vár ránk – igen, a Csillag születikre is utalunk. Ebbe a sorba áll most be Olivia Wilde és Oscar Isaac közös mozija is. Sírós love story érkezik…

Sokszor írtunk már a szerelemről, nem igazán lehet leállni vele, hiszen az élet maga is erről szól. Ezért lehet, hogy megannyi könnyes, tini, nyálas, nyálmentes vagy akár drámai szerelemről készítettek már filmeket. Mi pedig listákat a kedvenceinkről.

Sajnos az utóbbi években szélsőséges irányba indultak el ezek a történetek, hiszen vagy nagyon utópisztikus, szélsőséges vagy egyenesen lehetetlen Rómeó-Júlia sztorikat kapunk. Persze, akadnak ritka kivételek, amelyeket akár egy életre is megszerethetünk.

Most erős a gyanúnk, hogy a „Life Itself” is éppen egy ilyen film lesz.

A főszerepben Olivia Wilde-dal és Oscar Isaac-kel, a film egy new yorki pár egyetemista szerelmétől indulva jut el a friss házas, majd a szülők lettünk lépcsőfokokig. Végig követhetjük egy pár életét, miközben fejlődik és alakul a kapcsolatuk.

És nem kétség, sírós utazás vár ránk:

„Imádtam csinálni ezt a filmet. Szerencsére, visszanézni még inkább imádtam. Összetöri a szíveteket, előre figyelmeztetlek. De persze nagyon vicces is. Éppen úgy, mint az élet…?” – írta ki Olivia Wilde a filmről.


Azonban tutira lesz itt valamilyen csavar, hiszen nemcsak a két főszereplőre szorítkozik a történet, megannyi mellékszálon keresztül szaladhatunk végig az életen… vajon milyen kapcsolat lesz közöttük?

A mellékszerepekben találkozhatunk például Antonio Banderasszal vagy éppen a Gyilkos elmék egykori főszereplőjével, Mandy Patinkinnel is.

#CinemaKlub#romantika#romkom#szerelem#dráma#film#olivia wilde#oscar isaac

Címlapról ajánljuk