CinemaKlub

A Szürke ötven árnyalata színésznőjének új filmje még Tarantinót is megríkatta!

rtl.hurtl.hu

2018. július 2. 18:04

A rendezőnek lehetősége volt premier előtt megnézni a Sóhajok című horrort, a reakciója pedig önmagáért beszél.

Az 1977-es Suspiria igazi klasszikusnak számít a horror-rajongók köreiben, ezért sokan felhördültek, amikor bejelentették, hogy az Oscar-díjas Szólíts a neveden rendezője remake-et készít belőle. És bár kezdetben nem sokan lelkesedtek az ötletért, egyre biztosabbnak tűnik, hogy a 2018-as Sóhajok méltó utódja lesz az eredetinek.

A páratlan látványvilággal operáló filmről korábban az egyik főszereplő, Chloë Grace Moretz áradozott, Ő azt mondta, hogy talán egyedül a szintén klasszikusnak számító Ragyogáshoz hasonlítható a Suspiria világa. Nemrég pedig a rendező, Luca Guadagnino mesélt a La Repubblica nevű olasz lapnak arról, hogy mit reagált barátja, Quentin Tarantino, amikor megnézte a filmet:

 „Nála néztük meg a filmet, a reakciója pedig nagyon megnyugtató volt számomra. Szörnyen lelkes volt, a végén pedig elsírta magát és megölelt engem. Mivel ez egy horror és egy melodráma is egyszerre, az volt a célom, hogy a horror ellenére is a képernyőre tapadjon az emberek tekintete a karakterek miatt.”

A történet középpontjában egyébként egy neves balettintézet, és az azt övező sötét titkok állnak, a szereplők között pedig olyan nevek vannak, mint a már említett Chloë Grace Moretz, a Szürke ötven árnyalata főszereplőnője, Dakota Johnson, illetve a zseniális Tilda Swinton.

Premier idén novemberben.

#CinemaKlub#dakota johnson#chloe grace moretz#quentin tarantino#tilda swinton#horror

Címlapról ajánljuk