CinemaKlub

Boldog születésnapot, Chris Pratt!

rtl.hurtl.hu

2018. június 21. 14:13

A világhírű színész ma lett 39 éves, mi pedig összegyűjtöttünk néhány meghökkentő érdekességet, amit biztosan nem tudtatok még róla…

Chris 1979. június 21-én látta meg a napvilágot, és bár már csak egyetlen év választja el a negyedik x-től, a nők körében még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Sármja és tehetsége nem is kérdéses, ám a hírnév nem jött számára olyan könnyen.

1. Tudtátok, hogy a színész anno hajléktalan volt? Most szinte elképzelhetetlennek tűnik számunkra, márpedig hosszú időn át élt fedél nélkül. Egyetlen menedéke egy kisteherautó volt.

2. Talán ezért sem meglepő, hogy Pratt kedvelt hobbijai közé tartozik az autószerelés. Emellett a horgászat és a vadászat is nagy kedvence.  

3. Sőt, tudjuk még borzolni a kedélyeket, hiszen hollywoodi karrierje előtt sztriptíz táncosként is dolgozott. Ezután egy étteremben kereste a kenyerét, és ott ismerkedett meg Rae Dawn Chong színésznővel, aki segített neki elindulni a színészi pályán.

4. Karrierje szépen ívelt felfelé, és a sorozatszerepek után rövidesen Hollywood is befogadta őt. Ráadásul három, egymást követő Oscar-díjra jelölt filmben is játszott: Pénzcsináló (2011), Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza (2012) és A nő (2013).

5. 2017-ben pedig olyan mérföldkőhöz érkezett az élete, amiről minden egyes színész álmodik: a hollywoodi hírességek sétányán kapott csillagot!

 

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKI, ÉS NE FELEDJÉTEK: A MOZIKBAN MÁR LÁTHATJÁTOK ŐT A JURASSIC WORLD – BUKOTT BIRODALOM CÍMŰ FILMBEN!

#CinemaKlub#chris pratt#születésnap#érdekesség

Címlapról ajánljuk