CinemaKlub

Lady Gaga ezúttal a mozikban rabolja el a szívedet!

rtl.hurtl.hu

2018. június 7. 11:21

Megérkezett a Bradley Cooper rendezésében, Lady Gaga főszereplésével készülő Csillag születik első előzetese. Minket sikerült megvennie, na és Titeket?

Nem ez az első alkalom, hogy egy énekesnő a nagyvásznon is kipróbálja magát, ezúttal a többszörös Grammy, illetve egyszeres Golden Globe díjas Lady Gagán a sor, hogy megmutassa, mire képes a kamerák előtt.

Az énekesnő a Csillag születik című filmben kap lehetőséget színészi kvalitásainak megcsillogtatására, mellette pedig a többszörös Oscar-jelölt Bradley Cooper (A napos oldal, A galaxis őrzői, Másnaposok) főszerepel majd. Bár Cooper már rutinos színész, ezúttal egyszerre két új szerepben is kipróbálta magát, ugyanis rendezője is a filmnek, illetve énektudását is meg kell csillogtatnia Lady Gaga oldalán.

A történet szerint egy alkoholproblémákkal küszködő, rocksztár (Bradley Cooper) felkarol egy tehetséges, ám az énekléshez félénk dalszerzőt (Lady Gaga), és míg a fiatal nő karrierje elkezd felfelé ívelni, addig kettejük kapcsolata számos mélységet él meg.

Ha ismerős a történet, akkor az nem véletlen, a Csillag születiknek ugyanis ez már a negyedik feldolgozása. Először 1937-ben, majd 54-ben és 76-ban is elkészítették a filmet, itthon talán az 1976-os Barbra Streisand főszereplésével készült verzió a legismertebb.

Az első előzetessel minket sikerült megvenni, és van egy olyan érzésünk, hogy valami csodának kell történnie ahhoz, hogy ez a film megbukjon. Azért reméljük, hogy nemcsak sikeres, hanem minőségi is lesz a Csillag születik.

Premier idén októberben.

Forrás: Youtube, Entertainment Weekly
#CinemaKlub#lady gaga#bradley cooper#Csillag születik#film#musical#mozi

Címlapról ajánljuk