CinemaKlub

Keanu Reeves újra romkomban utazik?

rtl.hurtl.hu

2018. május 17. 16:32

Úgy tűnik, visszatérhetnek még a klasszikus romkomok a nagyvásznakra. Erre tökéletes bizonyíték Keanu Reeves és Winona Ryder – nyáron érkező – közös mozija. Nektek bejönnek a romcsi filmek?

Sokszor kifejtettük már, hogy minden embernek szüksége van néha-néha egy kis limonádéra, nyálra, vagyis a klasszikus – mostanában inkább haldokló – romkom műfajra.

Rengeteg listát gyártottunk már, kezdve a sírós, beteg vagy éppen a legbutább 90-es évek mozijairól, és be kell látnunk: a mai napig nem tudunk velük betelni.

Szerencsére, elvétve azért még most is akadnak képviselői a filmiparban, és ezeket akkor imádjuk a legjobban, amikor a régmúlt nagy sztárjaihoz nyúlnak velük. Ilyen sztori a Destination Wedding is, amiben a 80-as, 90-es években sztárjai, Reeves és Ryder viszik a szerelmes címszerepeket.

A mozi pikantériája pedig, hogy a két színész már többször is játszott együtt korábban, jól ismerik egymást, pont ezért is volt meg azonnal a kettejük közötti kémia a forgatáson.

A Destination Wedding két mogorva esküvői vendégről szól, akik szinte mindenben csak a rosszat látják: az utazásban, a programokban, az esküvőben. Ahogyan telik az idő – és egyre több időt töltenek a közös morcogással –, rájönnek, hogy egyetlen dolog talán mégis van, amit nem utálnak…

A trailer alapján szarkasztikus kis utazásra invitálják a nézőket a filmmel, amiben a lassan már feledésbe merülő sztárok újra bebizonyítják, hogy nem véletlen volt beléjük szerelmes egy egész világ évekkel ezelőtt.

Ti milyen filmeket néztek szívesen egy zúzós nap után?

#CinemaKlub#keanu reeves#winona ryder#romantika#romkom

Címlapról ajánljuk