CinemaKlub

Végre megérkezett a Hihetetlen család 2 teljes előzetese!

rtl.hurtl.hu

2018. április 13. 18:00

A legújabb kedvcsinálóból már a történetet is megismerjük, és úgy néz ki, Marvel-mozikat megszégyenítő hőskalandra számíthatunk!

A 2004-es Hihetetlen család kétségkívül a Pixar egyik legjobb meséje volt, és bár sokáig halogatták majd, 14 évvel később, idén nyáron végre megkapjuk a várva várt folytatást is.

Az új rész konkrétan az első film befejezése után pár másodperccel veszi fel a fonalat. A kormány úgy dönt, hogy ideje újra legalizálni a szuperhősök tevékenységét, a program arcaként pedig kedvenc szuperhős-családunk anyukáját, Nyulánykát választják. Helen tehát beöltözik, Mr. Irdatlan pedig átveszi tőle az otthoni feladatokat, vagyis gyereket nevel, főz, mos, és a többi, és a többi.

Eközben persze megjelenik egy titokzatos, új ellenség, és a serdülő gyerekek problémái sem könnyítik meg a Hihetetlen család mindennapjait. Az első sztoriközpontú előzetes talán legmeglepőbb pontja az, hogy úgy néz, ki esze ágában sincs a mesének gyerekesre venni a hangvételt. Legalábbis minden cukiság és jópofaság mellett is komoly társadalmi kérdéseket lebegtet be már a trailer is.

A Hihetetlen család 2018. júliusában érkezik a mozikba.

#CinemaKlub#pixar#disney#mese#animációs film#hihetetlen család 2.

Címlapról ajánljuk