CinemaKlub

Cameron Diaz visszavonult a színészettől?

rtl.hurtl.hu

2018. március 12. 16:14

A színésznő, bár személyesen még nem erősítette meg, egy közeli barátnője és munkatársa azt mondja, hogy Diaz végzett Hollywooddal.

A Holiday, a Charlie angyalai, valamint a Keresd, a nőt sztárja úgy néz ki, lezárja több mint 20 éve tartó karrierjét. Diaz jóbarátja és kolleganője Selma Blair legalábbis ezt állítja. A Hellboy-filmek színésznője egy interjúban mesélt arról, hogy bár ő szeretné elkészíteni a 2002-es Édes kis semmiség második részét, Diaz már nem kapható rá, mert visszavonult.

„Cameron úgy van vele, hogy befejezte ezt az egészet. Persze, nincs is szüksége rá, hogy több filmet csináljon. Remek élete van, és nem igazán tudom, hogy mi csábíthatná Őt vissza.” – mesélte az interjúban Blair.

Diaz hollywoodi karrierje 1994-ben indult, A maszk című filmmel, azóta pedig komikai és drámai oldalát is megmutatta már. Szinkronszínésznőként négy egész estés animációs filmben adta Fiona hercegnő hangját a Shrek-szériában, emellett pedig éves szinten átlagosan 3-4 produkcióban szerepelt.

2014 óta viszont egyáltalán nem vállalt már filmszerepeket, sokkal inkább koncentrált életmódtanácsadó karrierjére (két könyvet is kiadott a témában, 2013-ban, illetve 2016-ban), illetve magánéletére. Benji Maddennel, a Good Charlotte amerikai együttes gitárosával 2015-ben házasodtak össze.

Diaz még nem erősítette meg a visszavonulásáról szóló híreket, azonban könnyen lehet, hogy ő is kommentálni fogja valamilyen formában a híreszteléseket most, hogy beszédtémává vált a dolog.

Forrás: Vanity Fair
#CinemaKlub#cameron diaz#selma blair#visszavonulás#shrek#Fiona

Címlapról ajánljuk