CinemaKlub

Szavazz te is: szerinted ki lenne a legjobb James Bond?

rtl.hurtl.hu

2018. január 11. 15:08

Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan után Daniel Craig bújt a titkos ügynök bőrébe, és bár a soron következő epizódban még szó sincsen színészváltásról, a rajongók csillapíthatatlanul találgatnak, hogy vajon melyik színész lenne a legtökéletesebb James Bond.

Egy külföldi oldal egy listát is összeállított a legesélyesebb jelöltekről. Nézzük meg, kik ők!

Michael Fassbender


A színészről már régebb óta azt rebegetik, hogy tökéletes lenne a klasszikus titkos ügynök megformálására, így egy cseppet sem meglepő, hogy vele kezdjük a listát. Az Assassin’s Creed, A bűn hálójában, az X-Men filmek és a tavalyi Hóember is éppen elég bizonyítékként szolgálnak arra, hogy az Oscar-jelölt színész remek választás lenne.

Tom Hardy

A nemrég negyvenedik évét betöltő színésztől sosem állt messze a műfaj, hiszen olyan zseniális alkotásokban lőtte szitává az ellenfeleit, mint a Mad Max, a Dunkirk vagy A sólyom végveszélyben. Nem is lehetne több indok arra, hogy ő biztosan megállná a helyét a titkos ügynök szerepében!

Henry Cavill


Habár a színészt az utóbbi években Superman-ként csodálhattuk meg, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy korábbi szerepeiben gyakran ragadott fegyvert. Az U.N.C.L.E. embere és Az igazság nyomában című filmekben is játszott, ráadásul a Lehetetlen küldetés soron következő epizódjában is fel fog tűnni.

Dylan O’Brien


A fiatal hollywoodi üdvöske hatalmasat durrantott a tavalyi Amerikai bérgyilkosban, és mi már ott is James Bond utódjaként emlegettük. A 26 éves színész egyébként az Útvesztő-triológiában is tele volt akció dús jelenetekkel, úgyhogy büszkén át is vehetné a stafétabotot. De felmerül a nagy kérdés: nem túl fiatal még James Bondhoz?

Jamie Dornan


Habár A szürke ötven árnyalata színésze eddigi karrierje során kerülte az akciófilmes műfajt, és inkább a női kebleket markolta pisztoly helyett, sokan elég nagy potenciált látnak benne, hogy a népszerű titkos ügynök bőrébe bújjon. El sem tudjuk őt képzelni egy fegyverropogtatós jelenetben, de egy biztos: a csábítással nem lesznek gondjai…


Egyébként Tom Hiddleston, Idris Elba és James Norton neve is felmerült, akikre szintén tudtok szavazni. Szerintetek ki lenne a legtökéletesebb James Bond?

 
#CinemaKlub#james bond#sean connery#roger moore#pierce brosnan#daniel craig#tom hardy#henry cavill#jamie dornan#tom hiddleston#idris elba#James Norton#választás#szavazás

Címlapról ajánljuk