CinemaKlub

Készüljetek! Hamarosan indul a Star Wars-nyereményjátékunk!

rtl.hurtl.hu

2017. október 25. 10:59

Ezen a héten minden megváltozik: az RTL Klubon több héten keresztül a Star Wars-filmek lesznek a főszereplők! Október 29-étől maratont indítunk, azonban van még egy izgalmas meglepetésünk is nektek!

Minden évben elkap minket a Csillagok háborúja-láz, erről persze a Disney és a készítők is gondoskodnak, hiszen a decemberek évente a legújabb filmről szólnak. Most sincs ez másként, hiszen december 15-én érkezik a mozikba a legújabb trilógia, legfrissebb része, Az utolsó jedik!

Az RTL Klub pedig szeretné, ha minden rajongó extrán felkészülten fogadhatná az új alkotást, ezért október 29-én, a Baljós árnyakkal indulva az összes részt megnézhetitek vasárnap esténként.

Az előzmény trilogiától kezdve, keresztül az eredeti – legendás részeken –, egészen a legújabb kalandig, Az ébredő Erőig!

Ezt a hét hetes mókát és kalandot pedig szeretnénk még izgalmasabbá tenni, ezért ha igazi rajongó vagy, akkor nem hagyhatod ki az ajánlatunkat: a CinemaKlubon minden héten értékes Star Wars nyereményekért játszhatsz majd!

Hogy milyen játékokról is van szó? Az pénteken kiderül, amikor is elindítjuk az első megmérettetésünket!

Addig is, összegyűjtöttük az első három rész időpontjait nektek:

Október 29. - Star Wars I. rész - Baljós árnyak

November 5. - Star Wars II. rész - A klónok támadása

November 12. - Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja
 

Az Erő legyen veletek!

#CinemaKlub#star wars#maraton

Címlapról ajánljuk