CinemaKlub

Őszi horror mustra: 5 film a félelem szerelmeseinek!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 19. 12:27

Ahogy beköszöntenek a hidegebb hónapok, megjelennek a rettegős mozik a filmvásznakon. Összegyűjtöttük, milyen alkotásokkal találkozhatunk a közeljövőben. Egy biztos, félelemből és reszketésből idén sem lesz hiány!

Fűrész 8 – Jigsaw

Bizony, jön az egyik legnépszerűbb horrorszéria nyolcadik része. A sztori pedig arról fog szólni, hogy tíz évvel a 2011-es Fűrész eseményei után, ismét emberek tűnnek el és halnak meg brutálisabbnál brutálisabb módon. A szitu egyértelműen John “Jigsaw” Kramer módszereire hajaz, pedig ő már egy évtizede halott. Vagy mégsem? Az új rész október 26-tól lesz látható a magyar mozikban!

 


Insidious: The Last Key:

Negyedik epizóddal tér vissza a mozikba a nagysikerű horror franchsie, az Insidious. Készüljetek fel a rettegésre, a film 2018. január ötödikén mutatkozik be a tengerentúli mozikban.



Dead Ant:

Az abszolút kedvenc… A legdurvább sztori, amit a közelmúltban hallottam: egy banda heavy metállal száll szembe a szörnyekkel. És ez nem vicc! Na jó, egy kicsit talán mégis, ugyanis horror-vígjáték a film műfaja. Október 10-én lesz a premier a Screamfest 2017-en.


Tragedy Girls:

A Tyler MacIntyre rendezte horror-vígjátékban két halál-rajongó barátnőt ismerhetünk meg, akik eltervezik, hogy fellendítik a közösségi oldalukat. Hogy hogyan? Az előzetesből kiderül! Az amerikai premier pedig október 20-án várható.



Leatherface:

Eredtörténetre is számíthatunk, méghozzá A texasi láncfűrészes mészárlás-ban megismert kíméletlen gyilkos sztorijára. A rendezők elmondása szerint egy brutális és nihilista road movie készült, melyben a gyermek Bőrpofa teszi tönkre az idegeinket. A film október 20-án kerül limitált moziforgalmazásba Amerikában, magyar bemutatóról sajnos nem tudunk.


Egy szó mint száz, a rettegés szerelmesi örülhetnek, mi pedig, akik kevésbé bírjuk az idegeinken való táncolást, felköthetjük a gatyánkat.

Képek: Tumblr
#CinemaKlub#horror#vígjáték#mozi#premier#bemutató#félelem

Címlapról ajánljuk