CinemaKlub

Hogyan készül egy igazán szexi akciófilm? Nézd meg Batmannel!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 13. 14:48

Csütörtökön érkezik a mozikba az Amerikai bérgyilkos, amelyben nemcsak az Útvesztő-sorozat sztárja, Dylan O'Brien bizonyítja be, hogy mennyire megy neki a csihipuhi, de Micheal Keaton is újra a harcosok útjára lép. Nézd meg velünk a mozi werk videóját és te is lázba jössz!

A Golden Globe-díjas Michael Keaton még sosem volt annyira elszánt és bosszúra szomjas, mint legújabb akció-thrillerében, a New York Times bestsellerre alapján készült Amerikai bérgyilkos-ban.  A legendás színész már többször megvillantotta komikusi vénáját, a rajongók láthatták őt drámai, romantikus, és szuperhős szerepekben is, és most végre egy új oldalát is megmutatja a belevaló veterán kiképzőtiszt, Stan Hurley bőrébe bújva.

A szerepre való felkészülés kemény fizikai munkát igényelt, a színészek több hetes kiképzésen vettek részt, és Keatonnak nem mással kellett felvennie a harcot, mint Az útvesztő-sorozat és a Mélytengeri pokol sztárjával, a mindössze 25 éves Dylan O’Briennel, aki a pörgős akciófilmben a CIA legkegyetlenebb ügynökeként iktatja ki a vérszomjas terroristákat.

„Elég jó kondiban tartottam magamat az elmúlt években, de amikor megláttam ezt a fiatal srácot, aki úgy mozog, mint egy puma, és a közelharcban is otthon van, akkor rájöttem, rá kell gyúrnom erre a szerepre.” – mesélte egyik interjújában a színész.

 


„A nézőknek el kell hinniük, hogy a karakterem van annyira szívós, hogy egy újoncot is simán lenyom. És különben is, tök poén, mikor a kaszkadőröket kicsit összeverheted gyakorlás közben. Imádok hülyülni velük. Az egész egy nagy játék.” – folytatta nevetve a Birdman sztárja.

A forgatások alatt jó tanácsokkal is ellátta fiatal színész társát.

„Michael filmjein nőttem fel, már nagyon régóta a szakmában van, és egy iszonyúan laza csávó. Mikor felkértek a szerepre, a haverjaim nem akarták elhinni, hogy Batmannel szerepelek egy filmben! Megtiszteltetés volt vele játszani.” – tette hozzá a Mitch Rapp szerepében brillírózó Dylan O’Brien.

 


Dylan ráadásul az előző filmje forgatásán elszenvedett komoly sérüléseiből felépülve állt újra a kamerák elé. A pörgős akciókkal teli, feszült thrillerben A túlélő sztárja, Taylor Kitsch tűnik fel a bukott CIA ügynök szerepében, valamint a Poirot-sorozat legendás színészét is viszont láthatják a nézők a CIA igazgatójaként.

Az adrenalintól fűtött, fordulatokkal teli, feszült akció-thriller, az Amerikai bérgyilkos várja a nézőket szeptember 14-től a mozikban.

Addig is, nézd meg itt, hogyan készült a film! Werkre fe!

Forrás, képek: Freeman Film

#CinemaKlub#akciófilm#werk#dylan o'brien#michael keaton

Címlapról ajánljuk