CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (08. 25.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 25. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Behálózva

Mike Regan, az iparmágnás csúcstechnológiával foglalkozik. Egy nap elhívja a házába a cég internetes zsenijét, Ed Portert, aki készségesen segít a biztonsági vezérlések beállításában. Ám amikor kiderül, hogy a fiú behálózta a lányát, kirúgja a cégtől. Porter bosszúhadjáratba kezd, hamarosan teljesen átveszi az irányítást a ház technológiája és Mike élete felett.

Mikor?
RTL Klub 21:35

Legenda

A két fivér, Reggie Kray és Ron Kray nem is különbözhetnének jobban egymástól, mégis mindig számíthatnak egymásra. A sármos, népszerű és befolyásos Reggie az éjszakai élet királyaként éli mindennapjait. Amikor erőszakos fivérét védve elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék az őrültnek nyilvánított Ront, úgy érzik, eljött az ő idejük. Úgy döntenek, átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Mikor?
Film+ 21:00

Fedőneve: Donnie Brasco

Az amerikai szövetségi nyomozó iroda munkatársai 1978-ban kiterjedt akciót indítottak az alvilág ellen. A siker érdekében minden lehetséges eszközt bevetettek. Köztük egy beépített ügynököt, akit a frontvonal mögött magára hagytak. Környezete Joe Pistone-ként ismeri a férfit, veszélyes új családja pedig Donnie Brasco néven fogadja be az ékszeres fenegyereket. Váratlan és felkavaró barátság szövődik közte, és kiszemelt áldozata, Lefty Ruggiero között, ami mindkettejük számára végzetes lehet. A film megtörtént esetet dolgoz fel.

Mikor?
Film+ 23:35

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kalandfilm#pierce brosnan#tom hardy#johnny depp#al pacino

Címlapról ajánljuk