CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (08. 23.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 23. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész

Katniss Everdeen felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Az országot lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel. Legjobb barátai, Gale, Finnick és Peeta támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul. A 13-as körzet legjobbjai az életüket kockáztatják Panem polgárainak felszabadításáért.

Mikor?
Film+ 20:55

Sötét hullám

Kate kiváló cápaszakértő volt. Ám mióta az egyik merülésen tészt vevő búvár a tengeri ragadozók áldozata lett, képtelen újra merülni. Mikor a bank már a hajóját is le akarja foglalni, kénytelen meggondolni magát. Elfogadja barátja, Jeff ajánlatát, amely szerint egy izgalmakra vágyó milliomossal együtt ketrec nélkül kell a cápáktól hemzsegő vízbe merülnie.

Mikor?
Film+ 23:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kalandfilm#az éhezők viadala: a kiválasztott#jennifer lawrence#donald sutherland#halle berry

Címlapról ajánljuk