CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08. 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kontroll nélkül

Ava és Derek a Karib-szigeteken töltik nászútjukat. Egy nap Dereknek nyoma vész. Csakhamar kiderül, hogy elrabolták. Ava azonnal dönt: az emberrablókkal könyörtelenül leszámolva mindenáron kiszabadítja férjét.

Mikor?
Film+ 19:00

Non-stop

Bill Marks szövetségi légi marsallként ingázik a New York-London non-stop járaton. Átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap. Húsz percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy bankszámlára. Egyedül Marks, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a személyzet meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani a helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket. A rendőrség és a Fehér Ház azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a légi járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

Mikor?
Film+ 21:00

Gyilkos ösztön

Joe Merriwether és Katherine Cowles ügynökök nyomoznak egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében. Az áldozatok között ugyan nincs kapcsolat, de többek közt a módszer, a rejtélyes üzenetek arra utalnak, hogy a halálesetek összefüggnek. Mivel a gyilkos mindig egy lépéssel a rendőrség előtt jár, Joe és Katherine a lánya halála óta visszavonultan élő, különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy segítségét kérik.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kaland#anthony hopkins#Jeffrey Dean Morgan#liam neeson#kontroll nélkül

Címlapról ajánljuk