CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08. 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az éhezők viadala: Futótűz

Ugyan Katniss Everdeen és Peeta Mellark megnyerték az éhezők viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a győzelmi körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. éhezők viadala, Snow elnök pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére. Idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az éhezők viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.

Mikor?
Film+ 18:20

John Wick

John Wick látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd, és hívja Marcust, a legprofibb bérgyilkost, hogy legalább feltartsa egy kis időre John Wicket. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen. A visszavonult bérgyilkos kénytelen újra fegyvert ragadni, hogy megfékezze a tőle rettegő maffiózókat, akik halálfélelmükben megostromolják. New York valódi csatatérré válik, ám az őrült, véres ütközetben nem kétséges, hogy ki fog győzni.

Mikor?
Film+ 21:00

Kopp-kopp

Evan elismert építész, aki gyönyörű kaliforniai otthonában él két gyermekével, és szeretett, tehetséges feleségével. Egyik délután a gyerekek és a férfi felesége kimennek a tengerpartra, de Evan nem tart velük, mert van egy sürgős, határidős munkája. Odakint esik, és váratlanul kopogtatnak az ajtaján. Két fiatal lány áll az ajtóban bőrig ázva, és szeretnének menedéket találni a vihar elől.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#jennifer lawrence#keanu reeves#az éhezők viadala#john wick#akció#kalandfilm

Címlapról ajánljuk