CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (08. 06.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 6. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

2012

Jackson Curtis író a Yellowstone Nemzeti Parkban kirándul a gyerekeivel, amikor váratlanul katonák jelennek meg, és egy titkos laboratóriumba szállítják őket. A férfi rájön, hogy a kormány elhallgatta a közelgő világvégét, melyről a maja próféciákban is szó esik. A világ vezetői a legnagyobb titokban láttak hozzá az óriás bárkák megépítésének, melyek Tibet legeldugodtabb hegyei közt várják kiváltságos utasaikat. A természeti katasztrófák a vártnál is hamarabb alakulnak ki, így Jackson kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Snowpiercer - Túlélők viadala

Súlyos emberi mulasztás miatt a Földön újabb jégkorszak köszönt be. A túlélők a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A hátsó kocsikban elviselhetetlen a nyomor, míg a vonat elején utazók fényűzően élnek, és fegyveresekkel tartják fenn a kialakult rendet. A nyomorgók vezére, Curtis felkelést szervez az öreg Gilliam és hűséges barátja, Edgar segítségével. Curtis megpróbál eljutni a mozdonyig, hogy találkozzon a rendszer megálmodójával, Wilforddal.

Mikor?
RTL Klub 23:10

Jack és Jill

A reklámszakember Jack elégedett az életével, mert gyönyörű felesége és nagyszerű gyerekei vannak, sikeres a munkájában és egy pazar házban laknak, amely a békesség és a nyugalom színtere. Ám minden évben, hálaadás napján beüt a ménkő, amikor is látogatóba érkezik hozzájuk Jack ikertestvére, Jill. Jillt egyszerűen képtelenség kibírni, hisztis, akaratos és kiszámíthatatlan nőszemély. Látogatása idejére a ház és a kert háborús övezetté válik, ahol az ellenfelek semmilyen eszköztől sem riadnak vissza, csakhogy betartsanak a másiknak.

Mikor?
RTLII 20:00

Csajos buli

Guy Carter végzős építész hallgató, aki képzettségének megfelelő munkát keres, mert felesége, Anne (Jenny Mollen) állapotos. Nagy reményekkel induló keresését úgy tűnik, siker koronázza. Mígnem kiderül, hogy sofőri állásról van szó. Szükségképpen azonban ezt is elvállalja, de újabb meglepetés éri: az éjszakai fuvarozás nem pizzák, hanem örömlányok szállítását jelenti...

Mikor?
RTLII 21:50

Szuperhekusok

Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral. Hét évvel később a börtönből frissen szabadult bankrablót holtan találják Miamaiban. Mivel a rendőrök tehetetlenek, két FBI-ügynök veszi át a nyomozást. Forest és Bennet minden tehetségére szükség van, hogy a hét éve eltűnt dollármilliókat és a pénzzel bujkáló gazfickót kézrekerítsék.

Mikor?
Film+ 19:00

Parker

Parker profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#dráma#kalandfilm#chris evans#jason statham#jennifer lopez#john cusack#bud spencer#terence hill

Címlapról ajánljuk