CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (08. 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Erőnek erejével

Ray Owens egy balsikerű művelet miatt elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, és seriffként vigyáz egy jelentéktelen határváros rendjére. A békés időknek azonban egyik pillanatról a másikra vége szakad, amikor a hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez elképesztő vakmerőséggel megszökik az FBI rabkonvojából. Kíméletlen zsoldosok segítségével, akiket a jégszívű Burrell vezet, Cortez az amerikai-mexikói határ felé száguld extrákkal felspécizett kocsijával, FBI-tússzal az oldalán.

Mikor?
Film+ 21:00

Tranzit

Egy pénzszállító autó kirablása után, a rablók menekülés közben elrejtik a zsákmányt egy család csomagjai közé. Miután átjutnak az útzáron, megkezdődik a hajsza, hogy visszaszerezzék a pénzt. Nem minden úgy alakul, ahogy eltervezték.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#arnold schwarzenegger#erőnek erejével#tranzit#akció#kalandfilm#jaimie alexander

Címlapról ajánljuk