CinemaKlub

Nem hiszed el, melyik Oscar-díjas színésznő bújhat Barbie bőrébe

rtl.hurtl.hu

2017. július 26. 13:26

A jövőre érkező Barbie film körül már régóta keringenek a pletykák, és most úgy néz ki: végre-valahára kiderült, melyik színésznőre esett a választás.

Az elmúlt években elképesztő kasszasikereket értek el a Disney élőszereplős meséi, amiben olyan fantasztikus világsztárok szerepeltek, mint Glenn Close, Angelina Jolie vagy Emma Watson. Nem meglepő, hogy hamarosan érkezik a Barbie mozifilm, aminek főszerepét – hosszas morfondírozás után - nem más, mint Anne Hathaway nyerte el!

Az Oscar-díjas színésznő számos eszméletlen átalakuláson ment keresztül, elég csak az Alice csodaországban vagy A sötét lovag – Felemelkedés karaktereire gondolnunk, de ne felejtsük el a Nyomorultakban nyújtott alakítását sem, amiért el is vihette élete legelső aranyszobrocskáját. Így hát alig várjuk, hogy Barbie-ként csodálhassuk meg, ugyanis eredetileg Amy Schumer formálta volna meg a játékfigurát, aki valljuk be, külsőleg jóval közelebb áll a babához. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki a sminkesek Anne Hathaway-ből!

A filmnek még nincs konkrét rendezője, és az a hír járja, hogy a Juno-t jegyző Diablo Cody írja a forgatókönyvet. A filmet egyébként 2018 nyarára tervezik. Hivatalos információ azonban még nem került nyilvánosságra, de reméljük, hamarosan pótolják a hiányosságot!


Forrás: screenrant

#CinemaKlub#anne hathaway#barbie#főszerep#amy schumer

Címlapról ajánljuk