CinemaKlub

Lebukott! Brad Pitt egy titkos projektre készül?

rtl.hurtl.hu

2017. július 26. 10:35

Spike Jonze nem gyakran készít nagyjátékfilmet: a 2013-as A nő című alkotása óta nem igen ült a rendezői székbe. Most viszont úgy tűnik, nagyon is készül valamire, ráadásul Pittel az oldalán!

Mint köztudott, Jonze főleg videoklipeket rendezett, olyan világhírű előadóknak, mint Björk, Kanye West vagy Lady Gaga. Most viszont azt rebesgetik az interneten, hogy titkos projektbe kezdett, és nem is akárkikkel!

Jonze az utóbbi időben több alkalommal is feltűnt Frank Ocean koncertjén, legutóbb pedig nem más kísérte el, mint Brad Pitt! A világhírű színész jelenléte viszont azt vonja maga után, hogy most bizony nem videoklip készül!

Miközben Frank Ocean az FYF fesztiválon énekelt, Jonze a színpad szélén telefonáló Pitt-et filmezte, amit az énekes mögötti falon is szemmel követhetett a közönség. Vajon miben sántikál a titkos hármas?

Az elmúlt évtizedben több dokumentumfilm is készült olyan világhírű énekesekről, mint Katy Perry, Beyoncé vagy Justin Bieber, úgyhogy nem lenne meglepő, ha most Frank Ocean-re esne a sor. De akkor mit keresett Brad Pitt a koncerten? Miért filmezte Jonze az Oscar-díjas színészt? Talán a Nimród Antal rendezte Metallica mozifilmre hajaz a titkos projekt, és az Ocean-ről szóló (esetleges) dokumentumfilm is kaphat egy fikciós szálat Pittel a főszerepben.

 

A post shared by Dave Gould (@la_mapguy) on


Könnyedén előfordulhat, ugyanis Pitt maga is bevallotta, hogy a válása után gyakran hallgatta Ocean zenéit:

„Nagyon különlegesnek tartom őt. A nyers igazságról énekel. Fájdalmasan őszinte!”



Megannyi kérdés merül fel, a rajongók tűkön ülnek, és nem győznek találgatni. Egy biztos: a tehetséges trió valami elképesztő dologra készül!

Kíváncsian várjuk a további pletykákat, és reméljük, hogy előbb-utóbb hivatalos közlemény is érkezik a titkos projektről.

Íme a koncertről készült felvétel:

#CinemaKlub#brad pitt#spike jonze#titkos#projekt#forgatás#koncert

Címlapról ajánljuk