CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (07. 22.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 22. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Apácashow 2. - Újra virul a fityula

Deloris Van Cartier, a legvirgoncabb egykori apáca, polgári foglalkozását tekintve bárénekesnő nem felejtette el az apácákkal töltött mulatságos napokat. Visszahívják, hogy segítsen egy bajba jutott katolikus iskolán és énekkarán. Az énekkart fel akarják számolni, de az iskola bezárása is szerepel a helyi hatalom, Mr. Crisp terveiben. Mary Clarence nővérnek, azaz Delorisnek meg kell küzdenie az énekkaros gyerekek általános érdektelenségével és a kórussal győznie kell a kórusversenyen.

Mikor?
RTL Klub 21:10

Végjáték

A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj. Hetven évvel a kíméletlen háború után a vezetés a gyerekek kimagasló képességeiben látja a szabadulás kulcsát. Ender Wiggin, a csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik sok hasonló fiatal közé, ahol Hyrum Graff ezredes próbál ütőképes csapatot építeni, Enderből pedig vezetőt nevelni. Endert minden reményüket beváltja, ám egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz.

Mikor?
RTLII 20:00

Lockout - A titok nyitja

Az ártatlan Snow ügynököt (Guy Pearce) gyilkosságért letartóztatják, és harminc évre ítélik egy űrbörtönben. Az amerikai elnök lánya, Emilie Warnock (Maggie Grace) az űrbörtönben tesz látogatást, ahol a rabok túszul ejtik Emilie-t. Snow-nak ekkor alkut ajánlanak: megúszhatja a büntetést, ha kiszabadítja a lányt. Snow elvállalja a küldetést, mert ha teljesíti, nemcsak a szabadságát nyerheti vissza, de arra is esélye van, hogy az űrfegyházban raboskodó társa segítségével végére járjon annak a súlyos kémügynek, amelyet a letartóztatása elott felderíteni próbált.

Mikor?
RTLII 22:10

Excsajok szelleme

 


A fotós Connor született nőcsábász és agglegény épp az öccse esküvőjére hivatalos. Megérkezésével azonnal kitör a botrány, és még az esküvő is veszélybe kerül. Az őrületben Connor előtt megjelenik Wayne bácsikája szelleme, és három régi barátnőjének a kísértete, akik magukkal ragadják a múltba, hogy móresre tanítsák.

Mikor?
Cool 18:55

A nagy Gatsby

 


Amerika a lázas húszas évek bűvöletében, a laza erkölcsök, az észbontó dzsessz és korlátlan lehetőségek világában él. Nick Carraway, a feltörekvő írópalánta New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Miközben a saját amerikai álmát hajszolja, egyre közelebbi kapcsolatba kerül a szomszédjával, a titokzatos milliomossal, Jay Gatsbyvel és az elbűvölő Daisyvel. Rajtuk keresztül feltárul előtte a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa.

Mikor?
Cool 20:55

A magányos lovas

A Texas Rangerek megpróbálják a törvényeket betartatni a vadnyugaton. Most azonban egy rettegett bandita, Butch Cavendish és bandája az összes Rangerrel végez. Ám Tonto, az indián szellemharcos visszahozza az élők közé John Reidet, aki csak a jogban hisz. A különös páros együtt próbálja elfogni Cavendish-t, és leleplezni a háttérben készülődő nagy összeesküvést.

Mikor?
Film+ 20:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#harrison ford#johnny depp#armie hammer#leonardo dicaprio

Címlapról ajánljuk