CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (07. 05.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tűz a mélyben

Jack Taggart nyomozó két FBI-ügynök és egy nyomozó halálának ügyében nyomoz, akiket azon a bányászvidéken öltek meg, ahová több ezer tonna, ismeretlen eredetű toxikusan mérgező anyagot szállítottak. Hamar rájön, hogy a háttérben a helyi kiskirály, Orin Hanner piszkos üzelmei állnak, aki rettegésben tartja a környéket és nem riad vissza Taggart meggyilkolásától sem. A halálos öklű nyomozó kegyetlen tisztogatásba kezd, hogy megmentse a falu megfélemlített lakóinak életét.

Mikor?
Film+ 21:00

A mesterlövész

A visszavonult mesterlövész, James Dial sohasem bocsátotta meg magának, hogy futni hagyta a világ egyik legveszedelmesebb terroristáját. Ezért újra akcióra kész, amikor egykori megbízói felkeresik, fejezze be, amit elkezdett. A rutinmunkának ígérkező küldetés azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a teljes angol rendőrség Dial nyomába ered. Amikor Windsor főnyomozó meggyilkolásával is őt gyanúsítják, Dial ráébred, hogy megbízói átverték. Egyetlen reménye egy 12 éves kislány, akinek a segítségével kutatásba kezd, hogy kiderítse az igazságot.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#kalandfilm#thriller#steven seagal#wesley snipes

Címlapról ajánljuk