CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (07. 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Colombiana

A kilencéves Cataleyának a szeme láttára ölik meg a szüleit. Miután megússza a mészárlást, gengszter nagybátyjához, Emilióhoz menekül az Egyesült Államokba. Tizenöt évvel később már profi bérgyilkosként dolgozik neki. Névjegye az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea, amely egyben üzenet is a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Mikor?
Film+ 19:00

A sötétség határán

Thomas Craven a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjának oszlopos tagja. Egy este megtámadják őt és lányát, Emmát (Bojana Novakovic), akit halálos lövés ér. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, de neki más gyanúja támad, a férfi magánnyomozásba fog. A nyomok Darius Jedburgh-höz vezetnek, aki a kormány ügynökeként bizonyítékokat tüntet el. Craven kegyetlen bosszúhadjáratba indít.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kalandfilm#izgalom#colombiana#zoe saldana#a sötétség határán#dráma#thriller#krimi#mel gibson

Címlapról ajánljuk