CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07. 02.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 2. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Utazás a rejtélyes szigetre

Az ifjú Sean Anderson vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato és szemrevaló lánya, Kailani is.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Csapda

Az üzletember John Matthewst  letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára, Jasonre minimum tíz esztendei, kötelezően letöltendő börtönbüntetés vár. A fiút olyan csomaggal a kezében kapták el, amit a barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő a drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog Malik bandájába, ám miközben fiát próbálja megmenteni, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Mikor?
RTL Klub 21:45

Ízlések és pofonok

A gyönyörű Kate Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Mikor?
RTLII 20:00

Anya a pácban

Eliza kétgyermekes New York-i családanya. A lánya hatodik szülinapjára készülődve Elizánál elszakad a cérna. Úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok, minden idejét leköti a gyerekekkel való foglalkozás. Férje azonban nem veszi őt komolyan, ezért Eliza elhatározza, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. Kapóra jön, hogy az egyik magazin versenyt hirdet az anyaság témakörében. A versenyre való felkészülés során Eliza rádöbben az igazságra.

Mikor?
RTLII 22:05

Winnetou - Apacsok földjén

Karl May, a kalandvágyó mérnök a Vadnyugatra utazik, hogy részt vegyen a vasút megépítésében. Romantikus elképzelései hamar szertefoszlanak, a vasútépítő társaság ugyanis banditák gyülekezete, akik a haszonért gátlástalanul bánnak az indián törzsekkel. May szembetűzésbe kerül a munkások vezetőjével, amikor rálőnek a tárgyalni érkező apacs törzsfőnökre, Incsu Csunnára és fiára, Winnetou-ra. Kitör a háború a két tábor között, és a gyors öklű Maynek, akit az indiánok Old Shatterhandnek neveznek el, választania kell, melyik oldalra áll.

Mikor?
Film+ 18:40

Szupercella

A legendás Ray Breslin a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel, és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie segítségére is.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#winnetou#dwayne johnson#susan sarandon#aaron eckhart#uma thurman#romkom#catherine zeta-jones#kalandfilm#sylvester stallone#akció

Címlapról ajánljuk