CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (07. 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 1. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hűséges

Tris és Négyes megszöktetik Calebet, akire halálbüntetést szabtak ki. Christina segítségével megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket. Odakint sokkoló tényekkel szembesülnek, egy hihetetlenül fejlett technikájú világban találják magukat. Hamarosan kiderül, hogy 200 éve kísérleteznek az emberiségen, és a kísérlet igazgatója, David Trisben látja a genetikai hiba kiküszöbölésének a lehetőségét. Négyes azonban rájön, hogy az egész csapda, és Trist tőrbecsalták.

Mikor?
RTL Klub 21:00

Sötét helyek

Libby hétéves volt, amikor meggyilkolták az anyját és két nővérét. A kislány vallomása alapján a bátyját, Bent ítélték el, aki rács mögé került. Huszonöt évvel később újra előveszik az ügyet, és megkeresik a Libbyt, hogy meséljen a szörnyű esetről. Ez alapján megpróbálják újra összerakni, mi történt, hogyan torkollott tragédiába az este. Az emlékek felidézése, a sokkoló igazság felszínre kerülése megrendíti Libbyt a hitében. Lehet, hogy nem is a testvére volt a gyilkos?

Mikor?
RTLII 21:00

Paranoia

Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman). A cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock Goddardnál (Harrison Ford) kell kémkednie. Ám Adam hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu Wyatt játszmájában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert Wyatt bármire képes, hogy az előnyt megszerezze.

Mikor?
RTLII 23:10

Bazi nagy görög lagzi 2.

 


Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének. Toula és Ian számára is nehéz a családdal együtt élni, lányuk, Paris pedig meg sem áll a legtávolabbi egyetemig. Ráadásul kiderül, hogy a nagypapi, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen. Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének.

Mikor?
Cool 19:00

Éjsötét árnyék

 


1752-ben a Collins család kivándorolt Amerikába. Meggazdagodtak, és egy várost építettek Maine Államban, ami a nevüket viseli. Húsz évvel később Barnabas vezeti a birtokot, gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Elkövet azonban egy hibát, összetöri egy boszorkány (Eva Green) szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Két évszázaddal később Barnabas véletlenül kiszabadul a sírjából. A férfi visszatér a birtokára, és találkozik a számára rendkívül különös viselkedésű utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét.

Mikor?
Cool 20:50

Rendőrakadémia 5.

Már Miami sincs biztonságban! Lassard kapitány csodával határos módon elnyeri az évtized rendőrének járó díjat, s vele együtt az utazás lehetőségét Miamiba. A szokásos gárda társaságában meg is közelítik a repülőteret, ám ahogy az lenni szokott, Lassard mit sem sejtve egy bűntény közepébe csöppen. Táskáját véletlenül elcseréli egy gyémántokkal teli táskával. A táska mindenre elszánt tulajdonosa, a város hírhedt maffiafőnöke a nyomába szegődik, miközben Harris is azon fáradozik, hogy hűvösre tegye a kapitányt.

Mikor?
Film+ 19:00

Oscar

Angelo Provolone ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole, aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

Mikor?
Film+ 20:45

Rendes fickók

Jackson Healy és Holland March két tökös és nagypofájú Los Angeles-i nyomozó. Igaz, Jackson inkább csak verőlegény, míg Holland a világ leggázabb detektívje, de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány. Elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd Judith Kuttner, a titokzatos és csinos bírónő kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják előkeríteni. Hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügyébe tenyereltek bele, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#charlize theron#rendes fickók#russell crowe#ryan gosling#johnny depp#eva green

Címlapról ajánljuk