CinemaKlub

Hugh Jackman újra dalra fakad! Odáig vagyunk!

rtl.hurtl.hu

2017. június 28. 16:49

Hét év előkészület után végre megkapjuk a The Greatest Showman című musicalt, ami nemcsak azért csábító, mert Hugh Jackman a főszereplője, de mellette még megannyi sztár és egy igazán csodás látvány is vár ránk.

Eljött a várva várt film, amiben újra megcsodálhatjuk Mr. Jackman énekesi képességeit. Bizony-bizony, nem feledkezhetünk meg a tényről, hogy azon akciósztárok közé tartozik, akik nemcsak kaszabolni tudnak a vásznon, de akár teljesen más műfajban is elrabolják a szívünket. Legutóbb 2012-ben, a Nyomorultak moziváltozatában mutathatta meg, hogy akár egy musical-ben is képes megállni a helyét.

A 2009-es Oscar-gála óta pedig azt is tudjuk, hogy igazi showman, aki szerethető kisugárzásával és férfias megjelenésével egy ekkora eseményt is képes elvinni a hátán, ráadásul olyan emlékezetes „fellépésekkel” tarkítva, amelyekre örökre emlékezni fogunk.

Idén decemberben pedig megkapjuk a The Greatest Showman című filmjét, amelyet a színész 2009 óta csak úgy emleget, mint az „álom projektjét”. Nem is csoda, hiszen ebben a történetben mindent ötvözhet, amit eddig nem igazán kamatoztathatott a kvalitásai közül.


Az életrajzi musical P.T. Barnum életét meséli el, aki a szegényes gyerekkori élményeit maga mögött hagyva egy igazi üzletemberré és showmanné növi ki magát, megalapítva a saját cirkuszát New Yorkban. Jackman mellett olyan nevek tűnnek még fel, mint Michelle Williams, Zac Efron, Rebecca Ferguson vagy éppen Zendaya. Miközben Williams Jackman feleségeként jelenik majd meg, Efron az üzleti partnerét alakítja, aki beleszeret az egyik trapéztáncosukba.

Be kell vallanunk, hogy a trailer nézése közben beleszerettünk a musical látványvilágába. Egy olyan nagyszabású filmet ígér, amely akár még a legnagyobb filmes gálákon is díjesőben fürdőzhet, teszi mindezt ráadásul úgy, hogy az egyik szívünk csücske a karmestere! Ugyan a színészek nem fakadnak dalra az előzetesben, de mi emiatt is csak egyre jobban várjuk az egészet, és ezzel nem vagyunk egyedül:

„Van egy majdnem 12 éves lányom, és azt akartam, hogy a film legalább annyira izgalmas legyen neki, mint Katy Perry legújabb dala!” – mondta Jackman.
 

#CinemaKlub#hugh jackman#michelle williams#zendaya#rebecca ferguson#musical

Címlapról ajánljuk