CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (06. 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 27. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Lopott idő

A közeli jövőben a gazdagságot időben mérik. Születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves kora után is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az időrendészek figyelmét, megfosztják a vagyonától, ami egyenlő a halállal. Will megszökik, és túszul ejti Sylviát, az időmilliárdos lányát.

Mikor?
RTL Klub 21:30

Droghadsereg

James Webster különleges ügynök szemtanúja lesz testvére meggyilkolásának. Bosszúvágytól hajtva azonnal a tettesek felkutatására indul. Nyomozása során egyre mélyebbre merül a korrupció és a gyilkosságok világában, mígnem egy szövevényes összeesküvésben találja magát, mely az ország kormányának legfelsőbb köreihez vezet. Miközben Ray Peters, az egyik legkegyetlenebb harcos van a sarkában, Websternek meg kell állítani a kormányerők terveinek végrehajtását.

Mikor?
Film+ 19:10

Rocky IV

Az Egyesült Államokba érkezik Drago, a veretlen szovjet ökölvívó, aki a több éve visszavonult amerikai bajnokkal, Apollóval száll ringbe. A második menetben Drago fölényes győzelmet arat, Apollo pedig súlyos sérüléseibe belehal. Rocky barátja haláláért bosszút fogadva visszavágóra hívja Dragót, amelyre Moszkvában kerül sor. A mindent eldöntő, gyilkos küzdelem előtt mindkét ökölvívó rendkívül kemény edzésbe kezd.

Mikor?
Film+ 21:00

Halhatatlanok

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Thészeusz, a fiatal kőfaragó bosszút esküszik, mert Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő, látja a jövőt, és amikor találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#akció#dráma#justin timberlake#amanda seyfried#sylvester stallone#dolph lundgren#kalandfilm#henry cavill#halhatatlanok

Címlapról ajánljuk