CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 24. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mackótestvér

Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

Mikor?
RTL Klub 20:00

Sebhelyek

Orin Boyd mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. A biztonság kedvéért feltételezi, hogy csak magára számíthat. De ebben is téved.

Mikor?
RTL Klub 21:40

Most már elég!

Minden csodálatosan alakul Slim életében. Megismerkedik a jóképű Mitch-el, és esküvőjük után nem sokkal megszületik kislányuk is. A tökéletes boldogság azonban szertefoszlik, mikor Slim megismeri férje rejtett, sötét oldalát. A brutális férj a veréstől sem riad vissza, hogy sakkban tartsa feleségét. Az egyetlen kiút a szökés a pokollá vált családi fészekből… Mitch azonban ördögi módon a nyomukra bukkan, pénze és befolyásos barátai segítségével mindenhol fenyegeti őket. Anya és lánya már sehol sincsen biztonságban. Slimnek nincs más választása: a menekülés helyett fel kell vennie a harcot. Megkezdődik a küzdelem életre, halálra…

Mikor?
RTLII 20:00

Transzcendens

Dr. Will Caster a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Kísérletei miatt egy radikális szervezet merényletet követ el ellene, aminek következtében Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn, és legjobb barátja, Max úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. A következményekre azonban senki sem számít.

Mikor?
RTLII 22:15

Míg a jackpot el nem választ

 


Joy egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, Jack pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házastársat nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. De kié lesz a vagyon? Azonnal beindul a kölcsönös hadviselés, mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább.

Mikor?
Cool 19:00

Demóna

 


A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

Mikor?
Cool 21:00

A kaptár 3. - Teljes pusztulás

 


Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

Mikor?
Cool 23:00

Rendőrakadémia 4.

Bár a Rendőrakadémiáról továbbra is özönlenek a vidám, ámde ügyefogyott közrendőrök, Lassard parancsnok mégis úgy véli, a közbiztonság érdekében ideje a civileket is bevetni. A civilképző program jelentős politikai és médiatámogatással el is indul. Ennek az örök rivális, Harris hadnagy örül talán a legjobban, hiszen a renden őrködő amatőr rendőrök esetlenkedései elől senki sincs biztonságban. Már-már a Rendőrakadémia soha nem is létező jóhíre forog kockán, ám Mahoney (Steve Guttenberg) és a hű rendőrgyakornokok hada – a gyönyörű riporternő segítségével – elhárítja a vészt.

Mikor?
Film+ 19:20

Nagyfater elszabadul

Sosem tudhatod, hogy a nagyfater milyen extra ötletekkel áll elő. Jason Kellyt egy hét választja el, hogy megnősüljön, és elkezdje végtelenül unalmas életét. Azonban ez a boldogtalan jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabad szájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját, hogy utazzon el vele Daytonába, ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű fesztivál zajlik. Jason sejti, hogy ezt a kirándulást sose felejti el.

Mikor?
Film+ 21:00

Mellbedobás

Fiatalok, végzős főiskolások, s életük nagy kalandjára készülnek. Mardi Gras-ba utaznak, ahol gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok várják, hogy fellebbenthessék a pólójukat. Bizarr kalandokba keverednek: egy botrányos szex-show részesévé válnak, betörnek egy pornósztár hotelszobájába, véletlenül felrobbantanak egy „különleges” bombát, hogy legvadabb fantáziájukat is valóra válthassák.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#demóna#angelina jolie#disney#nagyfater elszabadul#robert de niro#vígjáték#zac efron#akció

Címlapról ajánljuk