CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (06. 23.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 23. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kutyabajnok

Ted Brooks miami fogorvos azért utazik Alaszkába, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét szibériai szánhúzó kutyából és egy border collie-ból áll. Hősünk ráadásul szembe kerül a mogorva öregemberrel, Villám Jackkel is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy a városi puhányt visszaküldje a melegebb éghajlatra. Ted azonban elfogadja a kihívást, és miután megfagyott az agya, úgy dönt, hogy Alaszkában marad, és kerül, amibe kerül, indul az év legnagyobb fogathajtó versenyén.

Mikor?
RTL Klub 21:20

A kaptár 3. - Teljes pusztulás

Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

Mikor?
Film+ 21:00

Autómata

2044, az emberiség a túlélésért küzd a lassan pusztuló környezetben. A civilizáció hanyatlásával párhuzamosan azonban eljön a mesterséges intelligencia felemelkedése, köszönhetően az ROC nevű vállalatnak, amely megalkotja az első kvantum-számítógépes aggyal rendelkező androidokat. Miközben a cég biztosítási ügynöke, Jacq Vaucan rutinmunkaként vizsgál olyan eseteket, ahol biztonsági protokolljukat megsértő robotokra érkeznek panaszok, egy nagyszabású manipuláció nyomára bukkan, amelynek végzetes következményei lehetnek az egész emberiség jövőjére nézve.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#vígjáték#kalandfilm#akció#milla jovovich#antonio banderas

Címlapról ajánljuk