CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (06. 22.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 22. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A rend őrzője

Rudy, a nemzetközi hírű régész fia inkognitóban műkincsrablóként tevékenykedik. Amikor Izraelben titokzatos körülmények között elrabolják az apját a közel-keleti országba siet, hogy kiszabadíthassa. A mentőakció viszont egyre veszélyesebbé válik mígnem ki akarják toloncolni az országból. Sikerül azonban rábeszélnie Daliát, a rendőrnőt, hogy ne tegye fel a repülőre, hanem engedje tovább keresni édesapját. Menekülés közben egyre világosabbá válik számára, hogy titkos, vallási szervezetek közti háborúba csöppent...

Mikor?
Film+ 19:10

The Expendables - A feláldozhatók 3.

A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szalm az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc, Trench és Jensen segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

Mikor?
Film+ 21:00

Behálózva

Egy londoni piacon végrehajtott robbantást követően embervadászat indul egy terrorista csoport ellen, amit egyetlen gyanúsított él túl. Farroukh Erdogant (Denis Moschitto) bebörtönzik. A vádemeléshez szükséges titkosított bizonyítékokhoz csak Claudia Simmons-Howe, a kormány által kijelölt ügyész fér hozzá. A tárgyalás előtt Erdogan ügyvédje meghal, és Claudia korábbi szerelme, Martin Rose lép a helyébe. Claudia és Martin csakhamar rájönnek, hogy a tárgyalás kapcsán egy olyan veszélyes ügyön dolgoznak, amely az életükbe kerülhet.

Mikor?
Film+ 23:20

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#jean-claude van damme#akció#dráma#kalandfilm#sylvester stallone#jason statham#thriller#rebecca hall#eric bana

Címlapról ajánljuk