CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (06. 21.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 21. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Feszültség

Duncan még csak pályakezdő kábeles, vagyis magasfeszültségű villanyszerelő, de karrierje nem indul jól. Főnöke, Beau szívből gyűlöli, nem is sejtve, hogy Duncan az apja az unokahúga, Bailey gyermekének, akit Beau nevelt fel. Hamarosan rájuk tör az évszázad vihara, és Beau és csapata mindent belead, hogy a városban újból legyen áram. Mikor Beau megtudja, hogy Bailey megsérült és kórházba került, az életét is kockára teszi, hogy megmentse őt.

Mikor?
Film+ 19:00

Holtpont

Utah, az extrém sportoló összeroppan barátja halála miatt, melyben felelősnek érzi magát. Utolsó lehetőségként belevág az FBI programjába, és mindent megtesz, hogy ügynök lehessen. Vezetője, Pappas (Ray Winston) nem igazán bízik benne, de végül rábíz egy szokatlan ügyet. Néhány, egymáshoz látszólag nem köthető bűntényt követően Johnny beépül a karizmatikus Bodhi csapatába, amely a nyolc próbatételből álló küldetést próbálja végrehajtani. A Föld természeti erőivel dacoló próbákat még senkinek sem sikerült teljesíteni.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kalandfilm#dráma#kate bosworth#john travolta#holtpont

Címlapról ajánljuk