CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (06. 20.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 20. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

Bella miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában tér magához. Végre vámpírként élheti életét Edward oldalán. Ám újra szembe kerülnek a volturik tanácsával, akik úgy vélik, hogy Bella és Edward gyermeke pusztító halhatatlan, ezért a gyermeknek meg kell halnia. Edward tanúkat gyűjt, míg Jacob, Rensmee védelmezője összehívja a falkát, hogy együtt küzdjenek meg a mindent eldöntő, nagy csatában.

Mikor?
Film+ 18:55

Rocky III

Rocky a ring királyának számít, és az emberek is rajonganak érte. Ám a brutális Clubber Lang egy megalázó viadalon könnyen kiüti az elkényelmesedett sztárt, és elhódítja tőle a világbajnoki címet. Rocky összeomlik, és amikor a meccs végén meghal apjaként szeretett edzője, mindent felad. Mielőtt azonban szögre akasztaná kesztyűit, egykori ellenfele, Apollo meggyőzi arról, hogy csak úgy szerezheti vissza becsületét, ha ismét megküzd a fekete óriással.

Mikor?
Film+ 21:00

Végzetes hazugságok

Robert Miller, a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli. Első látásra ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel, és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kristen stewart#sylvester stallone#akció#dráma#kalandfilm#richard gere#susan sarandon

Címlapról ajánljuk