CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (06. 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 19. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kontroll nélkül

Ava és Derek a Karib-szigeteken töltik nászútjukat. Egy nap Dereknek nyoma vész. Csakhamar kiderül, hogy elrabolták. Ava azonnal dönt: az emberrablókkal könyörtelenül leszámolva mindenáron kiszabadítja férjét.

Mikor?
Film+ 19:00

Mad Max 2. - Az országúti harcos

A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség olajszállítmányát, mert ha segít biztonságos helyre eljuttatni a tartálykocsijukat, annyi benzint kap, hogy elhagyhatja ezt a poklot.

Mikor?
Film+ 21:00

Bizalom

Stone és Waters irodai munkára osztva dolgoznak a rendőrségnél, ahol különféle stiklikkel egészítik ki fizetésüket. Amikor Stone hírét veszi, hogy egy heroindíler hatalmas összeget tart egy széfben, Watersszel nyomozni kezdenek a lóvé után. Egy kis boltban rábukkannak a széfre, amit feltörve osztozni akarnak a pénzen. Ám a széf végzetes meglepetést tartogat a Stone-éknak.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#kalandfilm#kontroll nélkül#mel gibson#nicolas cage#Elijah Wood

Címlapról ajánljuk