CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (06. 18.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 18. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A karate kölyök

Detroitból Pekingbe költözik a tizenkét éves Dre az édesanyjával, aki a kínai fővárosban kapott állást. A fekete bőrű kiskamasz nem örül a környezetváltozásnak, az egyetlen pozitív élménye Mei Ying. Első pillantásra beleszeret csinos osztálytársába. Összetűzésbe kerül a környék nagymenő srácával, a kungfuban járatos Chenggel. A megaláztatást csak akkor tudná kiheverni, ha legyőzi a kínai fiút. Ehhez azonban meg kell tanulnia a távol-keleti harcművészet fogásait. Szerencsére ott van a karbantartó Mr. Han, aki a szárnyai alá veszi az elszánt Drét, és keserves munkával igazi tehetséget farag belőle, aki képes szembeszállni az ellenfelével.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Minden végzet nehéz

Harry javíthatatlan playboy, korát meghazudtoló libidóval. Legfőbb vezérelve: soha ne kezdj harmincnál idősebb nővel! Éppen legújabb barátnőjével, Marinnal töltik első közös hétvégéjüket, amikor Harry szívinfarktust kap. Orvosa, Julian Mercer nem engedi vissza a városba, hanem Marin anyjának, Ericának a gondjaira bízza. Erica elvált, sikeres New York-i drámaíró, akit Harry rendkívül vonzónak talál...

Mikor?
RTLII 20:00

Megőrjít a csaj

Isabella Patterson, a fiatal hollywoodi csillagocska elmeséli, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg az életét. Kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja Albertsonnal, hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az események láncolata mindenkit elér, Arnold feleségétől, Deltától az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

Mikor?
RTLII 22:25

Űrcowboyok

1958-ban az amerikai légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot, és a hatalmas gépezet egyenest a föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre. A csapat egykori parancsnoka Frank (Clint Eastwood), ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni.

Mikor?
Film+ 18:35

Fantasztikus négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját, a mágnás Doom (Julian McMahon) támogatásával. Űrexpedíciót indít egy kozmikus vihar közepébe Sue Storm és Johnny Storm pilóta, valamint Ben Grimm asztronauta részvételével. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, és a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#vígjáték#kalandfilm#akció#jackie chan#jaden smith#romkom#minden végzet nehéz#jack nicholson#diane keaton#fantasztikus négyes#jessica alba#clint eastwood

Címlapról ajánljuk