CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 17. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kutya hideg!

Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

Mikor?
RTL Klub 20:00

Harcban élve

Phil Broker (Jason Statham) exügynök lányával új életet akar kezdeni egy kisvárosban. Hamarosan azonban összetűzésbe kerül a helyi bandával, melynek Gator (James Franco), a drogbáró a vezetője. Amikor Gator rájön, ki is valójában Broker, életre-halálra szóló hajtóvadászatot indít ellene. Broker egyetlen esélye, hogy megvédje lányát és a város lakóit, ha fegyvert ragadva kíméletlenül leszámol a bűnözőkkel.

Mikor?
RTL Klub 22:20

Az Argo-akció

1978-ban az iráni forradalom elűzte a nyugatbarát uralkodót, és kikiáltották az iszlám köztársaságot. Egy évre rá a korábbi sah Amerikába utazott gyógykezelésre, a hírre november 4-én a tömeg megrohanta a teheráni amerikai nagykövetséget, túszul ejtette az ott dolgozó amerikaiakat, kirobbantva a 444 napos túszdrámát. Az akció idején azonban hat embernek sikerült megszökni és elrejtőzni. Mindenki tudta, csak idő kérdése, hogy rájuk akadjanak. Azonban a CIA speciális szakértőjének, Tony Mendeznek van egy mentőötlete.

Mikor?
RTLII 20:00

Éberség

A műtét előtt elaltatott beteg éber marad és bár fizikailag lebénul, érzékel mindent, ami körülötte és vele történik, még a fájdalmat is. Miközben a félresikerült anesztézia során az ifjú és gazdag mágnás, Clay Beresford éber marad a szívműtétje közben és tehetetlenül hallgatja az őt körülvevő orvosokat, az elhangzó mondatokból lassan összerakja a képet: vagyis azt, hogy egész egyszerűen meg akarják gyilkolni.

Mikor?
RTLII 22:15

Rendőrakadémia 3.

Mahoney, Hightower, Tackleberry és társaik visszatérnek, hogy eleget tegyenek életük egyik legfontosabb megbízatásának és megpróbálják megmenteni az akadémiát. Az állam nehéz anyagi helyzete ugyanis arra kényszerítette a kormányzót, hogy a két rendőrakadémia közül az egyiket zárassa be. Hogy melyiket éri el a szomorú vég, azt egy szigorú vizsga alapján akarják eldönteni. Kérdés, hogy a jólelkű Lassard kapitány, aki hajlamos volt boldog-boldogtalant örömmel fogadni intézményében, vajon most képes lesz-e megmutatni a vetélytársaknak, hogy a sokszor idétlen, kétbalkezes kadétokból képzett zsaruk csodákra is képesek. Ebben próbál meg segíteni neki a már végzett kadétok csapata, akik igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az ellenfél alattomos tervei meghiúsuljanak és segítségükkel a friss újoncok megvédjék az iskola jó hírét.

Mikor?
Film+ 19:10

Fák jú, Tanár úr!

A volt bűnöző, Zeki Müller bajban van. Ellopott pénze fölé időközben egy iskolát húztak fel. Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában. Minden idők legőrültebb pedagógusa megkezdi akcióját. Éjszakánként titokban próbálja kiásni a pénzt, napközben pedig drasztikus, bár hatékony módszerekkel igyekszik megnevelni a 10/b rakoncátlan diákjait. Ugyan pedáns kolléganője, Lisi Schnabelstedt elítéli a férfi módszereit, azon kapja magát, hogy beleszeret, sőt még segít is neki előásni valamit, ami jóval többet ér a pénznél.

Mikor?
Film+ 20:50

A kabalapasi

A születésnapi zsúron a tízéves Charlie nem volt hajlandó megpuszilni a boszorkányos kinézetű osztálytársnőjét, mire a vérig sértett lány megátkozta. Huszonöt esztendővel később, Charlie még mindig az átoktól szenved. Fogorvosként dolgozik, és képtelen megtalálni a nagy Őt. Miközben az összes nővel befuccsol a kapcsolata, a csajok boldogak lesznek a következő pasival. A dolognak persze híre megy. Nem csoda, hogy minden facér nő Charlie-t akarja, mert tudják: utána jön a nagy szerelem. Így amikor Charlie-nak megtetszik a csinos Cam, mindent elkövet, hogy ne szeressenek egymásba.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kalandfilm#paul walker#romkom#jessica alba#thriller#ben affleck

Címlapról ajánljuk