CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (06. 13.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 13. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész

Végre teljesül a halandó Bella és a vámpír Edward álma, örök hűséget esküsznek egymásnak. Az esküvő után a fiatal pár Rio de Janeiróba utazik nászútra. Nem sokkal később Bella már gyermeket vár. Jacob halálosan megfenyegeti Edwardot, mikor kiderül, hogy a magzat viharos gyorsasággal fejlődik, és a születése Bella életébe kerül. Végül Edward teljesíti kedvese kérését, és halhatatlanná teszi. A lányuk, Renesmee érkezése különös események sorát indítja el.

Mikor?
Film+ 18:55

Rocky II

Apollo csak azért választotta ellenfeléül az amatőr reménységet, hogy biztos lehessen győzelmében, és megmutassa a világnak, ő a legfényesebb csillaga a szorítónak. Rocky Balboa azonban mindenkit meglepett, amikor 15 meneten keresztül bírta az embertelen küzdelmet. Apollo nem hagyja annyiban a dolgot, és újból kihívja Rockyt, hogy bebizonyítsa, az ismeretlenségből feltörő bokszoló lenyűgöző eredménye csupán véletlen volt. Rocky visszautasítja a bajnok kihívását, ám később mégis úgy dönt, újra felveszi a kesztyűt. Újból edzeni kezd, és mestere, Mickey segítségével felkészül élete legnagyobb küzdelmére.

Mikor?
Film+ 21:00

Tökéletes védelem

Philip Sauvage-et, a különleges erők veteránját az egykori bokszbajnokból lett tehetős vállalkozó, Wayne Barclay szerződteti testőrnek. Barclay egykor a rács mögé juttatott egy nagy hatalmú rapzenészt, aki a börtönből szabadulva bosszút esküszik ellene és a családja ellen. Sauvage fiatal harcosokból és volt katonákból kommandót szervez a bokszoló védelmére.

Mikor?
Film+ 23:20

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#kalandfilm#akció#robert pattinson#sylvester stallone

Címlapról ajánljuk