CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (06. 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az utolsó boszorkányvadász

Ötszáz éve háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak a gonosz ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder, akinek sikerült megölnie a boszorkányok királynőjét. Ám a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.

Mikor?
Film+ 19:00

Mad Max

A jövőben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik biciklis banda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai.

Mikor?
Film+ 21:00

Volt egyszer egy Mexikó

A legendás gitáros, El Mariachi a külvilág elől rejtőzve tengeti mindenapjait. Egy korrupt, csupán személyes bosszújának élő CIA-ügynök felkutatja a hallgatag, titokzatos férfit, hogy szabotálja az ördögi kartellvezér, Barillo tervét, aki likvidálni akarja Mexikó elnökét. Ám El Mariachinak ezen kívül is megvan rá az oka, hogy visszatérjen: a bosszú élteti. Így történhet hogy Mariachi legendája, alkalmi csapatával, Lorenzóval és Fideóval egy magasabb szintre emelkedik.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kaland#akció#dráma#vin diesel#az utolsó boszorkányvadász#mel gibson#mad max

Címlapról ajánljuk