CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 3. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a palotában

Miából, a neveletlen hercegnőből öt év alatt gyönyörű nő lett, aki alig várja, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhassa magát Genovia hercegnője szerepében. Miután beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz, kiderül, hogy nem élvezheti sokáig a hercegnői életet, mert hamarosan a koronát kell viselnie. Persze a problémák soha nem járnak egyedül. A meglepett kisasszonnyal mellékesen azt is közlik, hogy a genoviai törvények értelmében a hercegnőnek a megkoronázás előtt még férjhez kell mennie.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Menyasszony kerestetik

Nardo legénybúcsút tart a két legjobb barátja, Evan és Jason társaságában. A részegség utolsó stádiumában elbizonytalanodik a házasságot illetően, ezért Jason, barátja megmentése érdekében, megakadályozza az esküvőt. A csalódott és dühös Tracy egyedül megy el a nászútra Mexikóba. Nardo kétségbeesve utánamegy, de elrabolják az autóját, és otthagyják meztelenül a sivatagban. Csak Jasonra és Evanre számíthat, akiknél rosszabb megmentőket nem hordott még a föld a hátán.

Mikor?
RTL Klub 21:30

Gyilkos ösztön

Joe Merriwether és Katherine Cowles ügynökök nyomoznak egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében. Az áldozatok között ugyan nincs kapcsolat, de többek közt a módszer, a rejtélyes üzenetek arra utalnak, hogy a halálesetek összefüggnek. Mivel a gyilkos mindig egy lépéssel a rendőrség előtt jár, Joe és Katherine a lánya halála óta visszavonultan élő, különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy segítségét kérik.

Mikor?
RTLII 21:00

Elveszett

Az éjszakai munkából hazatérő Jillt döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

Mikor?
RTLII 23:00

Last Vegas

Billy sok évi agglegény élet után házasodni készül. Paddy, Archie és Sam megdöbbennek nyugdíjas cimborájuk váratlan döntésén. A hatvanon túli csapat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa kissé megváltozott a hatvanas évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén.

Mikor?
Film+ 20:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#anne hathaway#chris pine#dráma#anthony hopkins#last vegas#michael douglas#morgan freeman

Címlapról ajánljuk