CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (05. 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 30. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szemfényvesztők

A világ négy legjobb illuzionistája Merritt és Atlas vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.

Mikor?
Film+ 18:50

Viharzóna

Billy Tyne kapitány kardhalvadászatra hívja össze legénységét. Tudja, hogy az idő októberben bármikor rosszra fordulhat, de belevág a nagy zsákmány reményében. Öten követik őt: a két hősszerelmes ifjú, Bobby és Bugsy, a nemrégen elvált Murph, Alfred, a hallgatag jamaikai és egy ellenszenves férfi. Az első kudarc után veszélyesebb vizekre merészkedik a kapitány. A sikeres halászat után azonban elromlik a hajó felszerelése. Nehéz döntés előtt állnak: vagy áthajóznak a viharon, vagy várnak és elvesztik a zsákmányt.

Mikor?
Film+ 20:55

Bosszútól fűtve

Victor egy New York-i maffiavezér, Alphonse jobbkeze, akinek egy ismeretlen baljós üzeneteket küldözget, és sorra gyilkolja az embereit. Darcy, Victor barátja, aki szintén Alphonse-nak dolgozik, megszállottan üldözi a gyilkost, hogy kivívja főnöke elismerését és előre lépjen a ranglétrán. Victor megismerkedik a vonzó és titokzatos Beatrice-szal, aki a szemközti házban lakik az édesanyjával, Valentine-nal. Beatrice azonban nem kalandot keres: bosszút akar állni valakin, aki szörnyű sebet ejtett rajta, és ehhez Victort akarja felhasználni. Hamarosan azoban rá kell döbbennie, hogy a férfi sem az, akinek látszik.

Mikor?
Film+ 23:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kalandfilm#szemfényvesztők#woody harrelson#jesse eisenberg#dráma#george clooney#akció

Címlapról ajánljuk