CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (05. 23.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 23. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A jó, a rossz és a halott

Brian Barnes a sivatagban tér magához. Körülötte hullák hevernek, nem messze tőle pedig egy teherautó áll. A kocsi kibélelve kokainnal, meg 4 millió dollárral. Brian nem emlékszik semmire sem, de csakhamar kiderül, hogy a fél világ a nyomában van. Persze mindenki a pénzt, no és az anyagot akarja. Őt üldözi Mateo Perez, a kegyetlen drogbáró, Bob Rooker, a kábítószer ügyosztály elszánt ügynöke és a korrupt Olson seriff  is. A halálos csapdába került, menekülő Brian kezd magára eszmélni, ám emlékei még a valóságnál is szörnyűbbek.

Mikor?
Film+ 19:05

A titánok haragja

Tíz éve, hogy Perszeusz, a félisten egyszerű halászként éli az életét fiával. Ám a titánok elérkezettnek látják az időt, hogy újra magukhoz ragadják a hatalmat. Hádész és Arész összefognak bátyjuk, Zeusz ellen, és segítenek kiszabadulni bebörtönzött apjuknak, Kronosznak, aki a titánok élén a Föld leigázására készül. Az egyetlen, aki szembeszállhat velük, Perszeusz, aki szövetségeseket is talál Androméda, a harcos királynő, és Agenor személyében.

Mikor?
Film+ 20:55

Mutáns krónikák

Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz. Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak. Constantine, a Testvériség vezetője evakuálná az életben maradtakat, ám Samuel, kezében a Krónikákkal rámutat arra, hogy a próféciák alapján megállíthatják a szörnyeket - csak a megfelelő vezetőt kell a katonák élére állítani.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#dráma#thriller#dolph lundgren#danny trejo#kalandfilm#a titánok haragja#sam worthington#rosamund pike

Címlapról ajánljuk