CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (05. 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 7. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Vasember 2

Tony Stark bevallja a világnak, hogy ő a Vasember. Kihasználva az iránta való érdeklődést, a milliárdos feltaláló megpróbálja felhívni a figyelmet a közjó szolgálatába állítható technikai újdonságokra. A kormány azonban szeretné, ha mindezt csak a hadsereg kapná. Közben Ivan Vanko, a Stark család rejtélyes tagja támadást indít ellene. A szuperhős kénytelen újra akcióba lépni, hogy a barátai segítségével megvédje Peppert és legyőzze azokat az erőket, amelyek az emberiséget fenyegetik.

Mikor?
RTL Klub 19:00

Szigorított őrizet

A visszavonult kommandós, Cross és társa, Manning megbízást kapnak egy régi börtön biztosítására. A felújított börtönbe két titokzatos női fegyenc érkezik. Nem sokkal később a börtönt elit zsoldosok támadják meg, akik az új rabokat keresik. Amikor fény derül a nők kilétére, Cross rájön, hogy sokkal komolyabb dologba keveredtek, mint ahogy gondolta.

Mikor?
RTL Klub 22:35

Csak a testeden át!

Henryt szörnyű tragédia éri, menyasszonya, a gyönyörű Kate az esküvőjük napján halálos balesetet szenved. Húga, Chloe tanácsára Henry egy médiumhoz, Ashleyhez fordul segítségért. Arról persze sejtelme sincs, hogy a szép Ashley csak megjátssza, hogy képes kapcsolatba lépni a halott Kate-tel, és valójában Chloe bízta meg azzal, hogy bírja rá Kate nevében a továbblépésre. Ám Ashley és Henry egymásba szeretnek, ami felbőszíti a túlvilágon rekedt Kate-et, és visszatér, hogy bosszút álljon riválisán.

Mikor?
RTLII 20:00

Csak szex és más semmi

Dóra, a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi tanácsára hirdetést ad fel: „Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres.” És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész, Tamás, egy sikeres zeneszerző, egy kifőzdés török fiú, és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem.

Mikor?
RTLII 21:50

Charlie angyalai: Teljes gázzal

A szexi angyalok visszatérnek, hogy megküzdjenek a gonosz exangyallal. Az érzéki és angyali szépségű lányok és segítőtársuk, Bosley (Bernie Mac) feladata, hogy visszaszerezzék a gyűrűket, amikben a nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatai találhatóak. Beletaposnak a gázba, és indul a fergeteges iram, ami senkit nem kímél! Reszkessetek gonoszok, újra itt vannak az angyalok!

Mikor?
Film+ 18:55

21 Jump Street - A kopasz osztag

Jenko és Schmidt csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Közösen elbaltázott ügyük után mindössze egy esélyt kapnak. Vissza kell ülniük a padba, hogy a gimnazistákat veszélyeztető drogkereskedő bandát leleplezzék. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt. Ezúttal Schmidtnek jut a népszerűség, míg megdöbbenésére Jenko a kockafejű lúzerek közt találja magát. A háború kezdetét veszi a suli folyosóin.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#vasember 2#robert downey jr#akció#steven seagal#romkom#eva longoria#paul rudd#vígjáték#21 jump street#channing tatum

Címlapról ajánljuk