CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (05. 05.)

rtl.hurtl.hu

2017. május 5. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szerelem és más drogok

 


Jamie sármos pasi, szinte ellenállhatatlan a nők körében. Egy nap azonban találkozik Maggie-vel, aki más, mint az addigi könnyű kalandjai. Meghódíthatatlan szabad szellem, aki nem engedi, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon. A páros vad, szenvedélyes, és kiszámíthatatlan viszonyba kerül egymással. Jamie, aki képtelen bármiféle elkötelezettségre, kisebb válságba kerül, mikor kapcsolatuk komolyra kezd fordulni. Maggie is mindjobban vonzódik hozzá, bármennyire is küzd az érzései ellen.

Mikor?
Cool 21:00

Végső állomás 5.

Az építőmunkások egy csoportját szállító autóbuszon rossz előérzete támad az egyik utasnak. Sam szerint szörnyű katasztrófa történik hamarosan, leszakad a függőhíd, amelyen át kell haladniuk, és a balesetnek rengeteg áldozata lesz. Persze senki sem hisz Samnek, csak néhány embert, köztük a barátját, Petert és a barátnőjét, Mollyt sikerül meggyőzni. Ők túlélik a bekövetkező tragédiát, ám a Halált nem lehet becsapni...

Mikor?
Film+ 21:00

Annabelle

John különleges ajándékot talál feleségének, Miának. Egy hófehér menyasszonyi ruhába öltöztetett, ritka, régi porcelánbabát. Ám Mia nem örülhet sokáig az ajándéknak, mert a babának szörnyű titka van. S egy borzalmas éjszakán a titokra fény derül. Egy sátánista, baljós szeánszon kiszabadul a babába zárt gonoszt, Annabelle.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#szerelem és más drogok#jake gyllenhaal#anne hathaway#horror#akció

Címlapról ajánljuk