CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04. 29.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 29. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Winnetou - Az utolsó csata

A rendkívül befolyásos Sanders család örököse nem riad vissza semmitől, hogy bizonyítson apjának. Egy véletlen folytán felfedezi, hogy az indiánok földje olajban gazdag. A fiatalabb Sanders ördögi tervet eszel ki, hogy megszerezze az apacsok földjét. Old Shatterhand és Winnetou hamarosan rájönnek, hogy az olajra kiéhezett amerikaiakat az apacsok nem tudják megállítani. Csak a többi törzzsel szövetkezve van esélyük megmenteni az otthonukat. Ám az apacsok és a komancsok időtlen idők óta ellenségek.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Beépített tudat

Pope, a CIA egyik legjobb ügynöke olyan információk birtokába jut, mellyel képes megfékezni a készülődő nukleáris támadást. Ám mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnák, már csak egy módon tudnak hozzáférkőzni a Pope által megszerzett információhoz. A haldokló Pope tudatát át kell ültetniük egy másik ember fejébe. Az egyetlen személy, aki képes befogadni a férfi emlékeit és segíthet megfékezni a katasztrófát, Jericho, a féktelen bűnöző.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Út a szabadságba

1940-ben egy csoport elítélt a kegyetlen hóviharnak nekivágva megszökik egy szibériai munkatáborból. Csak vezetőjük, Janusz, a fiatal lengyel katonatiszt rendelkezik megfelelő ismerettel ahhoz, hogy minimális esélyük legyen a túlélésre. A nyolc férfiból álló csapat tagja többek között Mr. Smith, a cinikus amerikai mérnök, Valka, a mindenre elszánt orosz nehézfiú, Voss, a lett pap és Habarov, az éppen rosszkor és rosszat alakító orosz színész. Később a szökevényekhez csatlakozik a Bajkál-tónál egy fiatal lengyel lány, Irena. És amikor már-már úgy tűnik, hogy számtalan megpróbáltatást legyőzve, faggyal, forrósággal, éhínséggel dacolva képesek elérni Mongóliát, rádöbbennek, hogy az út a szabadságba a Himaláján át vezet.

Mikor?
RTLII 22:25

Beépített szépség

 


Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű, be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re esik a választás. Vic Melling, a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap. Újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig...

Mikor?
Cool 20:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#ryan reynolds#romkom#beépített szépség

Címlapról ajánljuk