CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (04. 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 28. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Barátság extrákkal

 


Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben, Jamie fejvadász New York-ban. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie New York-ba csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy újabb csalódástól. Ezért megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. De más dolog ígérni, és más betartani valamait.

Mikor?
Cool 21:00

Kopp-kopp

Evan elismert építész, aki gyönyörű kaliforniai otthonában él két gyermekével, és szeretett, tehetséges feleségével. Egyik délután a gyerekek és a férfi felesége kimennek a tengerpartra, de Evan nem tart velük, mert van egy sürgős, határidős munkája. Odakint esik, és váratlanul kopogtatnak az ajtaján. Két fiatal lány áll az ajtóban bőrig ázva, és szeretnének menedéket találni a vihar elől.

Mikor?
Film+ 21:00

Sin City: Ölni tudnál érte

A film olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan életét veszti. Megtudhatjuk, milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Megismerhetjük Johnnyt, az aranykezű szerencsejátékost, aki megtudja, milyen rosszul végződhet egy este, ha egy nagykutyába botlik a bűnös városban.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#justin timbarlake#mila kunis#keanu reeves#akció#joseph gordon-levitt

Címlapról ajánljuk