CinemaKlub

5 dolog, amit senki sem tud úgy csinálni, mint a szülinapos Al Pacino!

Juhász LucaJuhász Luca

2017. április 25. 16:20

A hetvenhét éves színészt már sok szerepben láthattuk és imádhattuk, most pedig összeszedtünk néhány dolgot, amiben tényleg az ünnepelt a legjobb!

1. Az irányítás, mint maffia vezér

A Keresztapát biztosan nem kell senkinek sem bemutatnunk, ahogyan Michael Corleonét sem, aki először próbálja a legtávolabb tartani magát a családja ügyeitől, majd ő bizonyul a legmegfelelőbbnek a család és a maffia vezetésére is!

2. Az élet császárának lenni, mint drogbáró

A sebhelyesarcú-ban mindenki megjegyezte a legendás Tony Montanaként, akinél senki sem kegyetlenebb, senki sem tudja jobban a frankót, amit persze mindig meg is mond, és akinél senki sem csajozik jobban!

3. Az udvarlás, mint romantikus hős

Ha pedig a női szívek rabul ejtéséről van szó, akkor sosem feledjük ahogyan Pacino a vásznon már másodjára esett szerelembe Michelle Pffeiffer-rel a Kumplirózsa című filmben, amiben a börtön viselt Johnny-t alakítja. A férfi szakácsnak áll és beleszeret Frankie-be a pincérnőbe, így azt teszi, amihez a legjobban ért, megpróbálja minden áron levenni a nőt a lábáról!

4. A szókimondás, mint az élet bölcse

A nyugalmazott alezredest, Frank Slade-et alakító Al Pacinót Oscar-díjjal jutalmazta az Akadémia. Mi mégis úgy gondoljuk az Egy asszony illata című film és benne a színész játéka, valójában nekünk ajándék. Kezdve az ikonikus táncjelenettel egészen a bírósági felszólalásáig!

5. Az átverés, mint ördögi üzlettárs

Az ördög ügyvédjében már sokan véltek felfedezni rejtett üzeneteket, de szerintünk csupán arról van szó, hogy Pacino egyszerűen nem tud hibázni! Arról nem is beszélve, hogy gyönyörködhetünk a csodaszép Charlize Theron-ban is, és izgulhatunk Keanu Reeves-ért a különös kalandjai során!

Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#al pacino#oscar-díj#az ördög ügyvédje#A Keresztapa#a sebhelyesarcú#michelle pfeiffer#charlize theron

Címlapról ajánljuk